NECROWRETCH: concert in Bucuresti

TRUPE: Necrowretch

Romanian Thrash Metal Club si Club Fabrica va invita, pe 28 iulie 2015, la un show exclusiv Necrowretch in Romania. Calcand pe urmele unor trupe ca Merciless, Nihilist, Marduk sau Impaled Nazarene, Necrowretch isi defineste stilul propiu si sunetul vicios prin viteza, brutalitate si pe alocuri cu riffuri black metal melodice.

Necrowretch a fost infiintata in 2008 de chitaristul Vlad cu intentia clara de canta „sadistic-gravecracking-possessed death metal“. Lui Vlad i s-a alaturat tobosarul Blastphemator si astfel au inregistrat primul lor demo Rising de la purulence după trei repetitii. Basistul Amphycion li s-a alaturat dupa ce a i-a vazut la un concert si astfel trupa a devenit un trio. A urmat inregistrarea celui de-al 2-lea demo Necrollections, in 2010. Primul lor EP,  Putrefactive Infestation a fost lansat in 2011. A lansat apoi o compilatie, Ripping Souls of Sinners, urmata de un al doilea EP, Now you’re in Hell. Inainte de lansarea celui de-al doilea EP, Necrowretch a semnat cu casa de discuri Century Media in 2012, iar un an mai tarziu au lansat si primul album intitulat Putrid Death Sorcery.  Cel de-al doilea album With Serpents Scourge a fost lansat anul acesta in ianuarie, un album intens si memorabil din toate punctele de vedere.

Necrowretch au reusit sa stranga un fan base solid in underground in randul thraserilor, deatherilor sau blackerilor, dupa cateva show-uri notabile cu Asphyx, un mini tour cu Morbus Chron, Party San 2014 sau Fenriz’s Live Evil 2013.

Membrii:
Vlad – voce, chitara
Amphycion - bass
Ilmar Marti Uibo – tobe

https://www.facebook.com/NecroWretch

 

Sursa: Romanian Thrash Metal Club

Data evenimentului:   July 28, 2015  | 0 Comments  | 1470 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: NECROWRETCH: concert in Bucuresti

COMENTARIUL TAU