Negura Bunget, Carnal, Sincarnate si Eufobia, in Suburbia

TRUPE: Eufobia, Negura Bunget, Sincarnate

Axa Valahă Productions şi Inner Chaos Productions, în colaborare cu One Music, prezintă un nou concert Negură Bunget în Bucureşti.
După controversata apariţie în deschiderea britanicilor de la Paradise Lost din ianuarie, pe 18 aprilie Negură Bunget revin în capitală şi îşi unesc forţele cu polonezii Carnal, bucureştenii de la Sincarnate şi bulgarii de la Eufobia, pentru a asigura publicului un show incendiar.
Concertul de vineri, 18 aprilie, constituie o premieră prin faptul că turneul efectuat în România de Negură Bunget întâlneşte primul turneu est-european efectuat de polonezii Carnal alături de bulgarii Eufobia, ce asigură deschiderea ca support-act pe toată perioada turneului ce include România, Slovacia, Bulgaria şi Serbia. Alături de aceste trei trupe va urca pe scenă şi Sincarnate din Bucureşti, fără îndoială cea mai activă trupă românească tânără de metal a momentului.
Concertul va avea loc în clubul Suburbia cu începere de la orele 19:30, iar biletele se pot cumpăra începând de vineri, 14 martie, din Reţeaua Diverta, Magazinul Muzica, Magazinul New Rock, ticketpoint.ro şi bilete.ro la preţul de 25 RON. În ziua concertului preţul biletelor va fi de 30 de RON. Rezervări se pot face la adresa de e-mail info@event.mu.

NEGURĂ BUNGET

Negură Bunget s-a înfiinţat în anul 1995 în Timişoara şi a lansat de-a lungul timpului şase materiale discografice. Cel mai nou, OM, a primit critici extrem de pozitive în presa românească şi în cea străină, fiind notat cu 10/10 în Rock Hard Magazine (DE), 14/14 în Legacy Magazine (DE), 9/10 în  Terrorizer Magazine (UK), 5/6 în Zero Tolerance Magazine (UK), 10/10 pe Nocturnal Hall, unde a fost desemnat şi albumul lunii (www.nocturnalhall.de), 9/10 pe Metal Observer (www.metal-observer.com), 9,5/10 pe www.metalteamuk.net, 5/5 pe www.BloodDawn.de şi 10/10 pe www.metal.de, o performanţă uimitoare pentru o formaţie românească.
În octombrie 2007 Negură Bunget au semnat un contract cu o nouă casă de discuri, Lupus Lounge / Prophecy Production din Germania şi se pregătesc să re-înregistreze albumul Măiastru Sfetnic care va fi lansat de Prophecy Production în acelaşi timp cu re-editatea întregii lor discografii. DVD-ul filmat de timişoreni în cadrul concertului Paradise Lost de pe 19 ianuarie 2008 de la Romexpo, Bucureşti, va fi lansat şi el în toamna acestui an.
De curând, Negură Bunget au fost confirmaţi la festivalurile germane Wacken Open Air 2008 şi Summer Breeze 2008, fiind singura trupă românească ce se poate lăuda cu o asemenea reuşită!
Mai multe detalii pe www.negurabunget.com şi www.myspace.com/negurabunget

CARNAL

Trupa Carnal s-a înfiinţat în anul 1999 în Varşovia. Încă de la început, stilul trupei a putut fi descris ca metal, puternic influenţat de doom, dar şi de stoner rock-ul anilor şaptezeci. De-a lungul celor aproape zece ani de existenţă, trupa a lansat mai multe materiale discografice foarte bine primite atât de public, cât şi de critica muzicală locală şi internaţională. Cel mai nou material, albumul Undefinable, a obţinut titlul de albumul lunii în ediţia poloneză a revistei Metal Hammer. De asemenea, ediţia britanică a Metal Hammer a notat albumul polonezilor cu nota maximă, trupa primind critici foarte bune şi de la Rock Hard, Terrorizer sau Metal Rules.
După apariţii incendiare în diverse concerte alături de trupe ca Paradise Lost, Napalm Death, Behemoth sau Benediction, după ce au concertat în 2007 în cadrul celui mai faimos festival polonez – Metal Mania, şi au efectuat un turneu în vestul Europei din postura de headliner, Carnal pleacă în prima lor aventură est-europeană, într-un turneu organizat de casa de discuri Distributor of Pain şi de Axa Valahă Productions, turneu ce include concerte în Slovacia, România, Bulgaria şi Serbia.
Mai multe detalii pe www.carnal.pl sau pe www.myspace.com/carnalzone

SINCARNATE

Fără nici o îndoială, trupa Sincarnate este una dintre marile revelaţii ale scenei bucureştene, reuşind în mai puţin de doi ani de la înfinţare să lanseze MCD-ul de debut On the Procrustean Bed, apărut la începutul lui februarie 2008, şi să efectueze un turneu de promovare în România. Turneul va fi urmat în curând de primele apariţii pe scenele din străinătate, primele concerte fiind deja confirmate în Sofia (Bulgaria) şi Skopje (Macedonia). Muzica trupei bucureştene este un amestec inedit de doom, death şi melodic black metal, undeva la jumătatea drumului pe care se întâlnesc My Dying Bride, Anathema, Rotting Christ, Winter sau Pentagram. Scheletului muzical i se suprapune un concept liric neobişnuit, filozofic, ce tratează condiţia individului în societatea de consum, raportat la familie, prieteni, mediu social, biserică, stat etc.
Mai multe detalii pe www.myspace.com/sincarnateband

EUFOBIA

Originari din Sofia şi abordând un melanj de death metal old school cu vădite influenţe din muzica balcanică, Eufobia sunt o prezenţă constantă pe scenele din Balcani, show-ul de la Bucureşti fiind al patrulea pe care trupa îl susţine în România, după cele din 2006 şi 2007.
Mai multe detalii pe www.eufobia.com sau pe www.myspace.com/eufobiacarnage

Data evenimentului:   April 18, 2008  | 0 Comments  | 5682 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Negura Bunget, Carnal, Sincarnate si Eufobia, in Suburbia

COMENTARIUL TAU