NERVOSA: concert in Bucuresti

TRUPE: Nervosa, War Head

Duminica 26 iunie 2016, seara thrash metal in Club Fabrica (Bucuresti)!

NERVOSA (Brazilia)
www.nervosaofficial.com
www.youtube.com/nervosathrash
web.facebook.com/femalethrash

In 2010 trei thrasherite din São Paulo puneau bazele formatiei Nervosa. In iunie 2016 trupa va sustine un turneu european urias, Bucurestiul fiind si el pe harta, in premiera pentru gasca braziliana!

Urmase ale trupelor Destruction si Sodom, dar cu o abordare minimalista, care trimite mai degraba la Toxic Holocaust decat la continuatorii standard ai thrashului teuton, Nervosa lanseaza in iunie Agony, cel de-al doilea album al trupei sub egida prestigioasei case de discuri Napalm Records.

WAR-HEAD (Croatia)
www.war-head.net
www.facebook.com/pages/War-Head/204972196183972
www.reverbnation.com/warheaddeathrash

War-Head isi defineste stilul muzical "Deathrash for Armageddon Millenium" (o combinatie de old school thrash si death metal). Obisnuiti cu turneele, croatii au deschis de-a lungul anilor pentru multi titani ai genului: Tankard, Grave Desecrator, Nifelheim, Violator si Nervochaos, iar in 26 iunie revin la Bucuresti, de aceasta data in deschiderea turneului Nervosa.

OTHER EYES WISE (Anglia)
www.othereyeswise.com
web.facebook.com/othereyeswise

La randul lor, londonezii vor reveni la Bucuresti, dar pentru prima data intr-un concert de club. Other Eyes Wise este pata de diversitate a concertului. Discreti in prezentari, se recomandata totusi a fi pe placul celor care asculta Meshuggah, Kyuss, Machine Head sau Mastodon.

PYROBLAST (Bucuresti)
web.facebook.com/pyroblastthrash

Pyroblast s-a format in 2014, dar si-a inceput efectiv activitatea la inceputul anului 2016, cand a sustinut primele concerte in diferite cluburi bucurestene. Influentele principale ale trupei sunt: Havok, Megadeth, Slayer, Testament si Anthrax. Pe 26 iunie Pyroblast sustine primul examen scenic serios, fiind aleasa singura formatie romaneasca in deschiderea acestui regal thrash metal.

CLUB FABRICA (Str. 11 Iunie nr. 50, sector 4, Bucuresti).
www.fabrica-club.ro

Duminica 26 iunie 2016, ora 19.00 (ora de la care se permite accesul publicului).

Pretul biletului: 25 lei (la intrare, in seara concertului, dar se accepta si rezervari, cu plata in avans - relatii la 0722.814.991).

Mijloace de transport: tramvaiele 7, 23, 27, 47 - statia Gramont.

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi aduse din afara clubului. Stand de CDuri si tricouri la acest concert.

Precizare: acest concert este non-profit, toate incasarile rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului si pentru plata cheltuielilor de deplasare a trupelor participante.

Eveniment Metal Under Moonlight (editia a 58-a), recomandat de Romanian Thrash Metal Club.

Pagina oficiala de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/498006067063540/
Data evenimentului:   June 26, 2016  | 0 Comments  | 1686 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: NERVOSA: concert in Bucuresti

COMENTARIUL TAU