PARKWAY DRIVE şi DARKEST HOUR: concert în Bucureşti

TRUPE: Darkest Hour, Parkway Drive

PARKWAY DRIVE, una din cele mai importante formații ale momentului, revine în România pentru un show eveniment la Arenele Romane din București, în cadrul unui show prezentat de ROCKSTADT EXTREME FEST.
 
Pe 20 aprilie australienii vor ajunge la București în cadrul unui show ce promovează cel mai nou album, IRE, alături de o producție specială concepută pentru întreg turneul european. Invitați speciali sunt DARKEST HOUR, un alt co-headliner urmând a fi anunțat în scurt timp.
 
Pentru acest eveniment sunt disponibile următoarele categorii de bilete:
 
Categoria de preț 90 lei-Acces General
Categoria de preț 110 lei-În seara evenimentului (Acces General)

Biletele sunt disponibile în oficiile Poştei Române, magazinele Germanos, Diverta, Vodafone, Germanos şi magazinele Inmedio, semnalizate cu sigla bilete.ro, librăria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica şi online, pe www.bilete.ro, www.eventim.ro, cat si pe siteul www.rockstedtexetremefest.ro.

Va exista un singur tip de bilet ce asigură accesul în întreagă sală, astfel NU vor exista zone ce delimitează sala. Ca o noutate, acesta va fi și primul concert unde biletele vor fi vândute inclusiv de celebrul brand IMPERICON - http://www.impericon.com/de/tickets/

 Formație ce an de an desfășoară turnee sold out în Europa, America și Australia, grup ce nu a lipsit în ultimii ani de pe firmamentul celor mai importante evenimente de profil, precum Rock Am Ring, Wacken, Sziget, With Full Force, Nova Rock, Download, Hellfest sau Graspop, Parkway Drive a acceptat invitația din partea Rockstadt Extreme Fest pentru a reveni în România la mai puțin de un an după ce au concertat drept headlineri la ediția din 2016 a festivalului.
 
 Parkway Drive, grup ce își trage seva din țara cangurilor, Australia, și-a pus bazele în Byron Bay, New South Wales, undeva la începutul anului 2003. Până în 2015, Parkway Drive a scos cinci albume, un EP și două DVD-uri, un split album, o carte intitulată Ten Years of Parkway Drive și 12 ani de activitate intensă. Numele formației vine de la strada unde grupul își desfășura repetițiile, The Parkway House fiind acea mică oază unde se practicau sonorități punk și hardcore. Cel de-al patrulea material al băieților, Atlas, a ajuns pe locul 10 în Australia (ARIA Charts), iar cu albumul de anul acestea, Ire, au atins locul 1 în Top Hard Rock Albums (Billboard, SUA) și Australian Albums (ARIA), locul 1 în clasamentul britanic, locul 8 în German Albums (Offizielle Top 100) și 11 în Austrian Albums (Ö3 Austria Top 40). iTunes l-a numit cel mai bun album metal al anului 2015.
 
 Ire a fost lansat pe 25 septembrie prin Resist Records și Epitaph Records, fiind descris de către trupă și criticii de specialitate că o trecere ușoară de la stilul metalcore pur la influențele heavy metal. Noul single și video al piesei Vice Grip au fost lansate pe 8 iunie, pe 20 iunie deja atingând poziția 88 în clasamentul australian de single-uri. Crushed, cel de-al doilea extras, a ajuns pe locul 96 pe data de 29 august iar pe 14 septembrie formația „a aruncat” în piață cel de-al treilea extras: Sound of Violence. Și ca să completam tabloul, Ire se găsește pe locul 21 în clasamentul Rock Sound al revistei britanice, la categoria „cele mai bune 50 de albume ale anului 2015”. Cu prilejul acestui nou produs, Parkway Drive a plecat în turneu în Australia, America de Nord și Europa, având concerte cu casa închisă.
 
 Pagina oficială de Facebook a evenimentului poate fi accesata aici.
Data evenimentului:   April 20, 2017  | 0 Comments  | 3024 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: PARKWAY DRIVE şi DARKEST HOUR: concert în Bucureşti

COMENTARIUL TAU