PIATRA, TIARRA si SILVER BULLET: concert in Kulturhaus

TRUPE: Piatra, Tiarra

Stay Metal Forever va invita joi 14 octombrie 2010, la o seara cu totul si cu totul deosebita, concert Piatra, Tiarra si Silver Bullet in Club Kulturhaus din Bucuresti.

Pretul unui bilet va fi de 10 lei, la acest pret se adauga un comision de 6%.
Biletele pot fi achizitionate la intrare sau online pe www.biletoo.ro si de la magazinele partenere:

Libraria Eminescu
Bd.Regina Elisabeta nr.16 langa Universitate

Muzica Store
Calea Victoriei 60

Sala Palatului
str. Ion Campineanu, nr.28

Noul club bucurestean se afla in fosta locatie Club Twice (Str. Sfanta Vineri nr.4, sector 3, Bucuresti) si vine in intampinarea publicului cu un deisgn interior in stil occidental, cu preturi de criza (http://www.kulturhaus.ro/node/13) si concerte extraordinare.

Ce înseamnă totusi “kulturhaus”? Desigur, “casa de cultură”, sau “culture house” pentru anglofili. De ce în limba germană? Pentru că întregul concept de club este “importat” din Berlin. Spun Berlin și nu Germania pentru că asa cum locuitorii New York-ului se simt jigniți daca sunt băgați în oala mare a americanilor, idem si cei din Berlin nu se consideră germani, ci o spetă aparte. Ba mai mult decât atât, nici un alt german pur-sânge din Deutschland nu va considera berlinezii ca făcând parte din aceeasi tară cu ei.

Piatra
http://www.myspace.com/piatraband

Ideea de a înfiinta aceasta trupa datează din vara lui 2000 când trupa Stih se destrăma. Lipsa vechilor membrii va naşte un alt grup, o alta orientare, un nou inceput: Piatra. La început porneau la drum alături de Veronica LUPARU, Dan COMAN şi Gabriel HOLOVENCIUC, însă din diverse motive trupa nu se încheagă.
Abia în 2005, Bogdan LUPARU (chitară/voce), Cristian RANGU (chitară/voce), Augustin ABIŢEI (bas) şi Marian IACOBAN (tobe) sunt cei ce dau contur formaţiei. La scurt timp basistul va părăsi trupa, fiind înlocuit de Relu CALCEA. După un an va fi rândul bateristului să plece, în locul său venind Leonard MELIS. In această formulă va fi înregistrat primul material demo intitulat Rost,ce abordează un metal melodic, presărat de elemente gothic, doom, îmbinându-se şi alte influente reieşite din personalitatea fiecărui membru.
De-a lungul timpului au participat la numeroase concerte, majoritatea în Suceava, dar şi alte orașe precum București, Cluj, Iași, Botoșani sau Rădăuți.
Anul 2009 aduce o nouă schimbare, un nou baterist în persoana lui Adi Galbău, formula actuală începând înregistrările unui nou material audio mult mai consistent, preconizat a fi lansat în primavara – vara lui 2011.

Tiarra
http://www.myspace.com/tiarraband

Tiarra este una dintre cele mai reprezentative formatii de gothic metal din Romania si au in „spate” cei 8 ani de experienta pe scena din tara.
Concertul din Club Kultuhaus va fi ultimul concert de club in Bucuresti al trupei Tiarra pana la lansarea noului material discografic, lansare programata pentru sfarsitul anului 2010, inceputul anului 2011.
Tiarra revin in Bucuresti dupa o vara plina de evenimente pe scenele din Romania si aici vreau sa mentionez cateva dintre cele mai importante: Irish Pub – Cluj, Motorfest – Iasi, Club Vox – Suceava, Warm up ARTmania Festival – Bucuresti, OST Mountain Fest – Busteni si ARTmania Festival – Sibiu.
Anda, Indianu, Johann, Tudor, Diana, Iulia, Adi si Gabi  va pregatesc un show de exceptie alaturi de prietenii lor de la Piatra si Silver Bullet.

Silver Bullet
http://www.myspace.com/trupasilverbullet

Silver Bullet este o trupa noua scena de heavy metal din Bucuresti dar cu o ascensiune foarte rapida. Primul concert Silver Bullet a avut loc in Club Suburbia anul trecut alaturi de formatiile Highlight Kenosis si True Mind, urmat de o serie de concerte alaturi de nume reprezentative a heavy metal-ului romanesc: Legacy, M.S., Trooper, Cargo, Antract, etc.
 Ambitionati de succesul pe care l-au avut in acest an, Silver Bullet vor oferi publicului din data de 14 octombrie piese proprii, precum si o serie de melodii celebre preluate de la formatii ca Metallica, Judas Priest, Iron Maiden.

Sursa: Stay Metal Forever
Data evenimentului:   October 14, 2010  | 0 Comments  | 3101 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: PIATRA, TIARRA si SILVER BULLET: concert in Kulturhaus

COMENTARIUL TAU