RIVERSIDE: concert in Silver Church - Bucuresti

TRUPE: Riverside

Twin Arts in parteneriat cu Institutul Polonez prezinta: Riverside in concert la Bucuresti !

Riverside, revelatia rock-ului progresiv european se afla in plin turneu de promovare a ultimului material discografic, ocazie cu care vor sustine un concert pe 26 Mai la Silver Church, ora 21'00.

Respectandu-si promisiunea facuta numerosilor fani prezenti la concertul sold out din 2011, polonezii revin in tara noastra pentru a-si prezenta noul album, "Shrine of New Generation Slaves", lansat pe 18 ianuarie 2013.

Riverside s-au infiintat in Varsovia in anul 2001, discografia acestora numarand cinci albume (Out of Myself - 2003; Second Life Syndrome - 2005; Rapid Eye Movement - 2007; Anno Domini High Definition - 2009;Shrine of New Generation Slaves - 2013).

Cu fiecare nou material trupa si-a definit si rafinat stilul muzical, un progressive rock atmosferic , incarcat de poezie, suma a reflectiilor, viselor si fanteziilor membrilor trupei .

Turneul european alaturi de Dream Theater in 2007 a fost doar inceputul unei ascensiuni rapide, astazi Riverside fiind o prezenta nelipsita la mari festivaluri de prog rock (si nu numai), atat in Europa cat si in Statele Unite.

BILETE

Biletele pentru concertul din Silver Church costa 50 de lei si se gasesc in reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librăriile Cărturesti şi Humanitas) şi online pe www.eventim.ro.

http://riversideband.pl/en/
http://www.youtube.com/watch?v=HAqU-RDnYyY
http://www.eventim.ro/ro/bilete/riverside-the-silver-church-306293/event.html
www.twinarts.ro
http://www.culturapoloneza.ro/
Data evenimentului:   May 26, 2013  | 0 Comments  | 1593 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: RIVERSIDE: concert in Silver Church - Bucuresti

COMENTARIUL TAU