ROMANIAN ROCK MEETING

TRUPE: Pain of Salvation, White Walls

In data de 9 octombrie 2011 se va organiza la Bucuresti Romanian Rock Meeting, eveniment in cadrul caruia pozitia de headliner va fi ocupata de catre suedezii de la Pain Of Salvation. Evenimentul ce va avea loc la Arenele Romane intr-un cort special amenajat si incalzit printr-o instalatie de climatizare de mare putere, este organizat de Promusic Events si Revista Maximum Rock (Producator - Nelu Brindusan).

Romanian Rock Meeting se doreste a fi un eveniment periodic, interactiv, o posibilitate pentru fanii muzicii rock sa se intalneasca, sa asculte muzica preferata si, de ce nu, sa se intalneasca cu formatiile preferate.
 
 

Formatii participante:

Pain of Salvation
Von Hertzen Brothers
White Walls

 

 In cadrul acestui eveniment, Pain of Salvation isi va promova noul material discografic intitulat Road Salt Two, ce va fi lansat in luna septembrie 2011, o continuare a precedentului album Road Salt One, lansat in 17 mai 2010.

Biletele se pot achizitiona, incepand cu data de 12 iulie, ora 13.00, din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online, pe www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:

- 48 lei pana la data de 3 august 2011 / Bilete SPECIALE pentru cei mai fideli fani ai muzicii ROCK.
- 78 lei in perioada 4 august - 15 septembrie 2011
- 85 lei in perioada 15 septembrie - 8 octombrie 2011
- 95 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 9 octombrie 2011. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului.

Data evenimentului:   October 09, 2011  | 0 Comments  | 3280 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ROMANIAN ROCK MEETING

COMENTARIUL TAU