SACRAMENTAL BLOOD la Brasov

TRUPE: Dakon, Sacramental Blood, Ura de dupa usa

Bangyourbrain.com si Paintballarts.ro in colaborare cu Axa Valaha Productions si C.C.A.S. Brasov va invita din nou la concert!
De aceasta data avem pentru voi Vineri 27 Iunie 2008 la orele 18.30, la Sala Rectorat a Casei De Cultura a Studentilor Brasov un show de exceptie cu trupe care au scris sau se pregatesc sa scrie istorie in aceasta zona a undergroundului extrem.

Biletul de intrare la acest eveniment va fi de 12 lei, adica cat de vreo 3 beri.

Meniul acestei seri va contine dupa cum urmeaza:
Sacramental Blood care este una dintre cele mai importante titulaturi ale scenei extreme din tara vecina, Serbia. Trupa s-a infiinat la inceputul anului 2002 si, incepand cu 2003 a devenit cea mai activa trupa din Serbia in materie de concerte, ei concertand in aproape fiecare oras din Serbia, de asemenea in Macedonia si Bulgaria.
Dakon, trupa considerata una dintre marile sperante ale scenei de peste Prut, trupa ce a luat fiinta in anul 2000 sub numele de Alter Ego. Dupa mai multe shimbari de componenta, trupa a debutat sub numele de Dakon in anul 2003, intr-o serie de concerte la Chisinau.
Ura De Dupa Usa, trupa ce s-a infiintat in data de 13 februarie 1993, avand ca membrii fondatori pe Ioan Costache (tobe, voce), Ionel Dan (chitara) si Adrian Radu (bass). Ei  abordeaza un stil interesant si alert de thrash metal si usoare influente punk. Numele formatiei a fost dat de acel sentiment de revolta specific tinerilor, care vor sa spuna ceva dar n-o fac din teama de a nu fi ascultati sau a nu fi luati în seama.
Mada Faca trupa care ia fiinta in Februarie 2007 la initiativa lui Stefan pe atunci activand in True Mind si a lui Ovidiu (ex. Argon, Fobbia) in ideea hai sa facem un proiect de trupa, poate si continuam pentru un concert care va lua loc in Brasov. Timp la dispozitie nu era prea mult, undeva pe la 2 saptamani pana la marele Monsters of Rock asa ca in foarte scurt timp ( o zi ) se alatura Nego (ex. Fobbia, Argon) si apoi Bogdan, iar in final Calin. Formula finala fiind Flo, Ovidiu, Calin, Nego si Almy. Odata cu trecerea timpului trupa creste si are aparitii alaturi de AbnormyNDeffect, Onslaught, Suicidal Angels.

Data evenimentului:   June 27, 2008  | 0 Comments  | 5302 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: SACRAMENTAL BLOOD la Brasov

COMENTARIUL TAU