SEMIOSIS deschide Concertul Tribut NINE INCH NAILS din Club Fabrica

TRUPE: Nine Inch Nails

Grupul craiovean SEMIOSIS va deschide concertul tribut NINE INCH NAILS din data de 12 februarie din CLUB FABRICA, organizat de VIVA MUSIC.
 
SEMIOSIS este un proiect post-rock din Craiova format de prietenii din copilarie Alexandru Seidiu si Serban Ilicevici. Chiar daca vin din scene diferite – Alexandru din cea electronica si Serban din cea hardcore punk, acest lucru nu le-a impiedicat colaborarea: in 2007 lucrau deja impreuna la coloana sonora a unui film independent. Proiectul de film nu s-a finalizat, dar SEMIOSIS da!

In 2009 se lanseaza „Pictural”, primul lor album independent, care sintetizeaza un sound traditional post-rock, melancolic si ambiental, dublat de sample-uri inedite, printre care cele ale lui Marius Costache, invitat si totodata producator al albumului.

Proiectul tribut NINE INCH NAILS este efortul creativ a sase muzicieni, care au pus la cale inca din 2010 un show cu durata de 90 minute ca tribut adus formatiei NINE INCH NAILS, promitand o productie NIN autentica: sunet, lumini si video, toate aceste detalii vor fi pregatite astfel incat rezultatul sa fie o reprezentatie de o verosimilitudine NIN de necontestat.

Pe 12 februarie 2011, pe scena din CLUB FABRICA vor urca: Razvan Ristea (tobe, LUNA AMARA), Mihnea Ferezan (chitara/backing vocals, LUNA AMARA), Janin Pasniciuc (chitara/backing vocals, DEKADENS/-ex ZEBRE, PARTIZAN), Victor Ferezan (bass/backing vocals, TEP ZEPI) si Stefan Zaharescu (voce, KISTVAEN, DOMINATION, DWARF PLANET).

Accesul in sala este posibil incepand de la ora 20:00. Biletele costa 20 de ron (presale si locatie) si vor fi disponibile incepand cu data de 10 ianuarie pe www.bilete.ro, www.myticket.ro si www.ticketpoint.ro, precum si in retelele magazinelor Diverta, Muzica si Sala Palatului.

Din 2009 VIVA MUSIC a organizat concerte pentru trupele MELOTRON, DIARY OF DREAMS, IN STRICT CONFIDENCE, DAS ICH, COVENANT, SLAVE REPUBLIC, PAINBASTARD, DESTROID, FRANK THE BAPTIST, TENEK, RABIA SORDA si PROJECT PITCHFORK. VIVA MUSIC a deschis apetitul publicului romanesc pentru muzica non-mainstream, inteligenta si educata, oferind nu numai spectacole muzicale de calitate, dar si atmosfera.

Inregistrari video de la repetitii:

“The Hand that Feeds”: http://www.youtube.com/watch?v=IffYSqni0Ek&feature=player_embedded
“We’re in This Together”: http://www.youtube.com/watch?v=uWms9d3o2rg&feature=player_embedded
“Terrible Lie”: http://www.youtube.com/watch?v=ciDrWrVa5Gk&feature=player_embedded

Data evenimentului:   February 12, 2011  | 0 Comments  | 2322 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: SEMIOSIS deschide Concertul Tribut NINE INCH NAILS din Club Fabrica

COMENTARIUL TAU