SEPULTURA: concert in Bucuresti - aniversare 30 de ani

TRUPE: Sepultura

 Unul dintre cele mai mari nume ale scenei metal internationale, grupul brazilian SEPULTURA, revine in Romania pe 24 noiembrie pentru a aniversa 30 de ani in cadrul unui concert la Arenele Romane (cort incalzit) din Bucuresti ! Primele 100 de bilete au pret special. De asemenea, zona WAR TERRITORY din fata scenei este limitata la 250 de persoane.

Dupa showul incendiar de la Metalhead Meeting 2014, Sepultura a ales Bucurestiul drept una din destinatiile turneului mondial Sepultura – 30 years datorita fanilor dedicati pe care ii au in Romania!

Sepultura a fost infiintata in 1984, in perioada de glorie a metalului, in Belo Horizonte, Brazilia. Trupa este o forta majora a thrash metalului, cu influente de hardcore punk si industrial metal. Cu 13 materiale discografice de studio la activ, brazilienii au vandut milioane de albume in cei 30 de ani de cariera.

Albume de succes precum Arise (1991), Chaos A.D. (1993) si Roots (1996) au intrat in cultura muzicala a oricarui iubitor al genului, iar piese precum Roots, Bloody Roots, Arise, Refuse Resist,Ratamahatta,Territory si Attitude se regasesc in playlistul oricarui fan al muzicii metal, de mai bine de 30 de ani.

Pentru 24 noiembrie SEPULTURA pregateste un setlist special care va conduce fanii prin toate albumele incepand din 1991 pana in prezent.

Biletele pentru showul SEPULTURA pot fi gasite exclusiv pe www.iabilet.ro si in format fizic in reteaua iabilet (www.iabilet.ro/retea) la urmatoarele preturi:

- WAR TERRITORY - in fata scenei (doar 250 de bilete) la pretul de 120 de lei

- Earlybird (doar 100 de bucati) – Acces General - 75 de lei

- Dupa epuizarea ofertei earlybird, urmatoarele 200 de bilete Acces General vor costa 85 de lei si dupa epuizarea acestora 95 de lei

- In ziua concertului biletele vor costa 100 de lei in limita spatiului disponibil

Reteaua de puncte fizice iabilet: Magaznul Muzica, Reteaua Say Shops - partener Orange, Magazinul V Generation din Sun Plaza, Magazinele IQBox, Uman si Agentiile Perfect Tour din toata tara dar si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara dar si prin ordin de plata.


Data evenimentului:   November 24, 2015  | 0 Comments  | 1264 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: SEPULTURA: concert in Bucuresti - aniversare 30 de ani

COMENTARIUL TAU