SHINING: concert in Bucuresti

TRUPE: Shining (Swe)

Trupa suedeza de black metal, Shining, alaturi de al sau carismatic si original solist, Niklas Kvarforth, va canta la Bucuresti pe 25 martie in club Fabrica in cadrul unui show marca METALHEAD. Primele 100 de bilete au pret special si se gasesc pe www.iabilet.ro

Shining este o trupa de black metal din Suedia metal infiintata de Niklas Kvarforth in 1996. De-a lungul timpului grupul a trecut printr-o serie de schimbari ale stilului muzical, de la black metal cu influente doom, la progressive extreme metal, ceea ce le-a adus si mai multa notorietate in randul fanilor de metal. Grupul este cunoscut pentru prestatiile live unice si controversate, in spatele carora se afla nimeni altul decat solistul Niklas Kvarforth. Pana in prezent Shining are 9 albume la activ, cel mai recent fiind Everyone, Everything, Everywhere, Ends, lansat in aprile anul trecut, pe care il vor prezenta publicului din Romania.

Alte nume pe afis vor fi anuntate in curand.

Pentru acest concert se pun in vanzare numar limitat de 400 de bilete exclusiv prin www.iabilet.ro in format electronic si in format fizic in cele 1700 de puncte din reteaua iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX - partener TELEKOM, reţeaua de magazine SAY - partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), la Hard Rock Cafe dar şi in ziua concertului la intrare.

Earlybird - primele 100 de bilete - 55 de lei

Dupa epuizarea primelor 100 de bilete, biletele costa 60 de lei pana pe 1 decembrie.

Dupa 1 decembrie biletele vor costa 65 de lei respectiv 70 de lei in ziua concertului la intrare.

Un eveniment marca METALHEAD powered by Green Sound Team

Pagina oficiala de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/508365846015521/
Data evenimentului:   March 25, 2017  | 0 Comments  | 2671 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: SHINING: concert in Bucuresti

COMENTARIUL TAU