THE MOON & THE NIGHTSPIRIT: concert in Iasi

The Moon & the Nightspirit revine in Romania la Iasul Medieval prin intermediul Cavalleria Events. Festivalul are loc intre 2-6 iulie 2014 in Piata Palatului Culturii unde Underground Pub, Timisoreana si Primaria Municipiului Iasi au pregatit 5 zile de poveste. Trupa va concerta in zilele de 4 si 5 iulie de la ora 20:30, respectiv 21:00.
Evenimentul va prezenta o multitudine de activitati: de la intalniri cu cavaleri medievali, Commedia Del’Arte, concerte, teatru de papusi, mestesugari, saltimbanci, jongleri, dansuri medieval, Iasul Medieval ofera o lume intreaga de descoperit, alaturi de concerte Partizan, The Moon & the Nightspirit, Ad-Hoc, Basska si Trei Parale.

 

Duo-ul The Moon & the Nightspirit a fost format in 2003, stilul ales fiind folk pagan/medieval. In toti acesti ani trupa a lansat 4 materiale (Of Dreams Forgotten and Fables Untold (2005), Rego Rejtem (2007), Osforros (2009), Mohalepte (2011)) primite foarte bine de presa cat si de public. In 2014, trupa pregateste lansarea unui nou album.
Muzica celor doi imbina o atmosfera de vis cu un misticism antic in care se pot regasi si mai multe stiluri muzicale de pe mapamond scaldate intr-o aura pagana. The Moon & the Nightspirit au fost descrisi de multe ori ca fiind una dintre cele mai interesante aparitii ale genului, reusind cu succes sa aduca un suflu nou in aria folk.


Pagina de FB a evenimentului:
https://www.facebook.com/events/1419733608288236/
The Moon & the Nightspirit Official Site:
http://www.themoonandthenightspirit.com/

Sursa: Cavalleria Events

Data evenimentului:   July 04, 2014  | 0 Comments  | 1573 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: THE MOON & THE NIGHTSPIRIT: concert in Iasi

COMENTARIUL TAU