TROOPER la Iasi

TRUPE: Trooper

MetalSupport va invita Sambata, 12 mai in Undergorund Pub din Iasi la concertul Trooper care face parte din turneul "Rock Jukebox".

Dupa ce în toamna formatia Trooper a colindat tara în lung si-n lat, aruncând vraji Voodoo, baietii se pregatesc din nou de drum. Fideli crezului "ne place sa ne reinventam" si mereu determinati sa îi surprinda pe cei care îi îndragesc, cei cinci vin de data aceasta cu un concept nou, interactiv, ce nu a mai fost implementat pe piata din România.

"Rock Jukebox" va însemna, pe lânga cele mai tari piese din repertoriul Trooper, o incursiune printre cele mai iubite hituri ale rockului mondial. Alin Dinca, aka Coiotu’ explica: "Sa cântam live aceste piese legendare este modul nostru de a le multumi si de ne arata respectul fata de numele grele ale scenei rock, fata de acei artisti care si-au pus amprenta asupra unor întregi generatii si care au creat genuri si sub-genuri muzicale."

Concertul vor cuprinde doua parti, fiecare cu durata de aproximativ o ora: una dintre sectiuni va fi dedicata repertoriului Trooper, iar cealalta va include coveruri din repertoriul rock international.

Publicul va fi cel care va decide stelistul serii. Pentru fiecare oras în care va ajunge, Trooper va posta, pe pagina sa de Facebook o lista de piese proprii si de melodii considerate repere ale muzicii rock, iar alegerea le va apartine prietenilor formatiei. Cei care se vor afla în sala vor avea la rândul lor un cuvânt de spus, prin intermediul unor liste pe care le vor primi la intrare si prin care îsi exprima preferintele.

Ora 20:00
Pretul unui bilet va fi de 15 lei
 
Data evenimentului:   May 12, 2012  | 0 Comments  | 1414 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: TROOPER la Iasi

COMENTARIUL TAU