TROOPER la Timisoara

TRUPE: Trooper

Metalsupport va invita Sambata, 26 noiembrie in Daos Club din Timisoara la un Concert:

Trooper, cea mai indragita formatie de rock din Romania, va avea o toamna incarcata. Trupa va lansa cel de-al saselea album de studio, intitulat Voodoo.

Discul va fi promovat printr-un turneu national, primele concerte urmand sa aiba loc in luna octombrie.

Dupa discutii lungi, baietii au reusit sa gaseasca un nume pentru noul lor album. Titlul acestuia, Voodoo, este unul plin de semnificatii. Alin Dinca, solistul vocal al formatiei Trooper, descrie ideea din spatele acestui disc:

Am ales ca subiect pentru disc sa vorbim despre diferitele forme de "subjugare" a sufletului. Intr-un fel sau altul, ca vrem sau nu, traim intr-o lume care te poseda in fiecare clipa a vietii tale: mergi la munca si faci lucruri pe care le vrei sau nu, mergi pe strada si faci ce face toata lumea, pornesti televizorul si brusc simti cum unii incearca sa-ti bage lucruri pe gat, inveti ce te pune lumea, te dezvolti cum vrea unul sau altul, iubesti cum esti invatat sa iubesti, traiesti intr-o continua lupta cu tine. In lumea asta, oricine poate sa fie un posibil "vrajitor voodoo".

Vreau sa constientizam toti cate lucruri facem in fiecare zi, lucruri pe care nu le vrem, ba chiar le detestam. Este vorba despre un control al sufletelor in masa. Traim intr-o perioada voodoo si suntem niste papusi care executa exact ceea ce ni se cere. Poate reusim sa ne scoatem toate acele din piept si sa traim asa cum trebuie
.”

Turneul Voodoo va trece prin marile orase ale Romaniei, ducand mai departe bucuria unui show live, plin de energie dar si de muzicalitate. Baietii de la Trooper nu vor sa dezvaluie prea mult din planul pe care l-au facut, insa ii asigura pe sustinatorii lor ca turneul va fi un concept marca Trooper, din care nu vor lipsi momentele inedite si invitatii speciali.

Concertele Trooper vor fi deschise de catre trupa Addiction, o trupa tanara, cu mare potential, fondata in 2008 la Braila. Baietii de la Addiction au castigat pana acum cateva premii importante si sunt gata sa reprezinte cu brio urmatoarea generatie rock a Romaniei.

In deschiderea celor de la Trooper vor canta

Addiction
Braila - Heavy Metal
www.addiction-band.com


Ora 20:00
Intrarea va fi 15 lei
Data evenimentului:   November 26, 2011  | 0 Comments  | 2200 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: TROOPER la Timisoara

COMENTARIUL TAU