TUBORG GREEN FEST PENINSULA

TRUPE: Danko Jones, Grimus, Guano Apes, Hammerfall, Iggy Pop, Luna Amară, Moby Dick, Subscribe, Within Temptation, Zdob Si Zdub

Festivalul Peninsula, cel mai mare festival din Romania, s-a transformat in 2011 in Tuborg Green Fest Peninsula. Conceptul Tuborg Green Fest a generat unul dintre cele mai puternice festivaluri internationale de muzica, aducand in ultimii ani cele mai in voga trupe in fata publicului din numeroase tari europene. Alaturarea celor doua concepte solide vine doar sa confirme esenta festivalului, calitatea evenimentului, locatia si preturile biletelor ramanand neschimbate.

Asadar, Tuborg Green Fest Peninsula va avea loc si anul acesta pe malul Muresului, in Targu Mures, in vecinatatea Complexului de Agrement Weekend in ultimul sfarsit de saptamana al lunii august, intre 25 si 28 august. Timp de 4 zile, Ardealul va rezona in vibratiile celor mai bune concerte ale anului. festivalul aducand si in acest an iubitorilor de muzica aproape 70 de concerte.

Biletele pentru cea de a IX-a editie a celui mai mare festival din Romania, Tuborg Green Fest Peninsula, s-au pus in vanzare in 15 iunie in reteaua Eventim si pe www.eventim.ro. Pretul unui abonament achizitionat pana pe 24 august este de 199 de lei, iar la fata locului - 240 de lei. Un bilet de o zi costa 80 de lei, daca e achizitionat pana pe 24 august, iar la fata locului el are valoare de 100 de lei.

In perioada 15 iunie - 15 iulie fanii Tuborg Green Fest Peninsula pot beneficia de Early Bird Promotion, platind pentru 4 zile de festival total doar 179 de lei. Elevii care anul acesta participa la examenul de Bacalaureat – si pot dovedi acest lucru cu actul de identitate si carnetul de elev – vor putea cumpara abonamentul Tuborg Green Fest Peninsula cu o reducere de 33%, adica la doar 159 de lei, in perioada 15 iunie – 15 iulie! Posesorii de STUDCARD pot obtine, pana pe 19 august, abonamentul Tuborg Green Fest Peninsula la pretul de 169 de lei, beneficiind de o reducere de 30%.

Trupele care vor concerta la Tuborg Green Fest Peninsula sunt:


Joi, 25 august

GUANO APES
TANKCSAPDA
FOREIGN BEGGARS
K'S CHOICE
ZDOB SI ZDUB
PALOTAI VS. DJ VASILE
PARNO GRASZT
R.O.A.
MAGASHEGYI UNDERGROUND
URMA
STEREO PALMA
RECYCLE BIN
KATAPULT
KID CHRISS
GOJIRA

 

Vineri, 26 august
 
KASABIAN
DANKO JONES
MARKUS SCHULZ
ANDY C
N.O.H.A.
SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO
BELGA
INTIM TORNA ILLEGÁL
TÜNDÉRGROUND
GRIMUS
REALITY ENGINE
LES ELEPHANTS BIZARRES
THE MOOOD
FADING CIRCLES

 

Sambata, 27 august
 
IGGY & THE STOOGES
CHASE & STATUS AND MC RAGE
NICK WARREN
SUBSCRIBE
ŞUIE PAPARUDE
MOBY DICK
ANIMA SOUND SYSTEM
VAD FRUTTIK
ALVIN ÉS A MÓKUSOK
LUNA AMARĂ
HORACE DAN D
GORANGA&MISSILE
AIM

 

Duminica, 28 august
  
WITHIN TEMPTATION
HAMMERFALL
GENTLEMAN AND THE EVOLUTION
DUB FX
TIGA
BORGORE
POKOLGÉP
GANXSTA ZOLEE ÉS A KARTEL
COMPACT
VUNK
GUESS WHO
MIHAI POPOVICIU
TOULOUSE LAUTREC


www.peninsula.ro

Data evenimentului:   August 25, 2011  | 0 Comments  | 3909 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: TUBORG GREEN FEST PENINSULA

COMENTARIUL TAU