UMBRA ET IMAGO

TRUPE: Umbra Et Imago

Pentru prima data in Romania, sambata 20 februarie, de la ora 21:00, in Silver Church, va avea loc un eveniment/experiment de mare anvergura, ce are ca tema centrala “outingul” si “atitudinea” din cadrul culturilor alternative de tip Fetish/Goth/BDSM. Programul serii va cuprinde un concert Umbra et Imago (Germania), scene de dominare realizate de Studioul Madeleine-Le-Roy (Germania), DJ-Seturi ale unor “Guru” ai muzicii de gen, si bineinteles, party pana la ora 05:00.

Party-ul din aceasta seara se adreseaza tuturor hedonistilor, celor care poarta adanc ascuns in interiorul lor un fetish, de orice natura ar fi el, celor care sunt obligati de catre societate si convenientele sociale existente la aceasta ora sa poarte o viată dubla (una la suprafata, pentru a avea o imagine nepatata si a doua profunda, ascunsa, necesara si vitala, pentru a-si astampara poftele trupesti sau sufletesti), celor care nu inceteaza sa-si caute si sa-si identifice limitele, oricat de indepartate sau neclare ar fi ele, celor care iubesc emotia estetica, si nu in ultimul rand, celor care doresc sa asculte live una dintre cele mai bune si longevive formatii “Goth” din Germania, o adevarata legenda: Umbra et Imago.

Biletele costa 99 lei (Presale), 120 lei (Doors) sau 160 lei (VIP Package). Biletele se găsesc în reţeaua de magazine Diverta, la magazinul Muzica, Sala Palatului şi Absintheria Sixtină. Online pe: ticketpoint.ro, myticket.ro şi la adresa de email:axa666@yahoo.com, precum şi la intrarea în club, în seara evenimentului.

Umbra et Imago va lansa ultimul album al carierei, Opus Magnum, in luna mai a acestui an si, dupa sustinerea tuturor concertelor programate, trupa se va retrage din activitate. Concertul din 20 februarie este singura oportunitate de a vedea Umbra et Imago pe o scena din Romania.

Opening acts: Sincarnate & Kratos

www.umbraetimago.de
http://www.myspace.com/machinamundi
Data evenimentului:   February 20, 2010  | 0 Comments  | 2136 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: UMBRA ET IMAGO

COMENTARIUL TAU