Urban Metal 3: ABIGAIL, L.O.S.T., ARMIES OF ENLIL

TRUPE: Abigail, Armies of Enlil, L.O.S.T.

B52 te invita la a treia editie Urban Metal: Doua trupe etalon in scena underground din Romania, alaturi de o tanara formatie din noul val al scenei contemporane.

Abigail, L.O.S.T. si Armies of Enlil!

ABIGAIL (doom metal)

Abigail ramane lider incontestabil al scenei doom metal in Romania, una din cele mai vechi si apreciate formatii ale scenei metal, o revenire puternica a numelui, consolidata de o componenta stabila si puternica alaturi de care au fost 'resuscitate' piese vechi si in acelasi timp au iesit la lumina noi compozitii intr-un stil rafinat cu care formatia reuseste sa incante publicul odata cu fiecare aparitie.

LINK: http://youtu.be/g6vyG2-GL5o

L.O.S.T. (death metal)

Un alt nume consacrat al scenei romanesti, prima participare in cadrul serilor Urban Metal. Vom asculta atat compozitii de pe Remains Of Pain cat si piese noi ce vor figura pe viitorul material discografic. L.O.S.T vor urca pe scena alaturi de Victor Stoica, unul din cei mai talentati si cunoscuti tobosari ai scenei metal autohtone.

LINK: http://youtu.be/CwfoVhJ0S2M

Armies of Enlil (deathcore)

Armies of Enlil este o trupa deathcore formata la finele anului 2010. Ca influente principale putem aminti de The Black Dahlia Murder, All Shall Perish sau As I Lay Dying. Armies of Enlil a fost una dintre cele 3 castigatoare ale concursului "Lupta sa canti pe scena OST Fest" concertand la Romexpo, in Bucuresti, in cadrul festivalului la care au participat nume ca Mötley Crüe, Dimmu Borgir, Exodus, Overkill, W.A.S.P., Europe, Manowar, Megadeth si Motörhead.

LINK: http://youtu.be/7ssu3Xj_0A8

Evenimentul incepe la ora 20:00, iar pretul unui bilet este de 15 lei. Toate castigurile vor fi donate familiei lui Cornel Stefan, fostul clapar al formatiei Monarchy. Acesta s-a stins din viata in urma unui tragic accident de masina.

Despre proiectul Urban Metal: Strada 11 iunie, de peste 5 ani in slujba muzicii bune, in slujba sonoritatilor grele. Aceeasi echipa care te-a intampinat la cele mai tari concerte de metal din Bucuresti iti face acum o invitatie pe masura.

Urban Metal inseamna ca vei avea saptamanal un loc dedicat fenomenului metal. Incepand din 25 septembrie, in fiecare miercuri, ai parte de concerte si afterpartyuri pana la orele diminetii. Vei avea de urmarit tinere sperante ale scenei, nume consacrate cat si formatii de talie internationala, toate acestea intr-un singur loc: B52.

Proiectul Urban Metal este creat si supervizat de Mighty Owl Productions, aceeasi echipa care a asigurat bookingul si co-productia pentru Rockstadt Extreme Fest, cel mai mare festival de metal extrem din Romania.

Str. 11 iunie nr. 50
Data evenimentului:   October 09, 2013  | 0 Comments  | 1625 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Urban Metal 3: ABIGAIL, L.O.S.T., ARMIES OF ENLIL

COMENTARIUL TAU