Urban Metal Forum in B52

TRUPE: Breathelast, The Boy Who Cried Wolf

Seria Urban Metal continua si in 2014 la B52. Dupa o prima serie de succes, seara dedicata muzicii rock/metal debuteaza pe 5 februarie cu o prima editie a unui proiect seminar dedicat atat trupelor cat si publicului deopotriva.

Denumit Urban Metal Forum, proiectul are ca obiectiv facilitarea si intelegerea industriei muzicale din ziua de azi, posibilitatile reale pentru o trupa rock/metal in Romania. Toate aceste lucruri vor fi povestite de oameni cu experienta in domeniu, fie organizatori, manageri, artisti sau jurnalisti.

Prima editie Urban Metal Forum va avea loc miercuri, 5 februarie si ii va avea ca invitati pe:

Alin Voica - Dark Side Booking Academy, manager Vita De Vie
Emil Ionescu - Manager Metalhead.ro, Division Manager Imedia Plus Group
Mihai Andrei - solist in Breathelast, The Boy Who Cried Wolf, gazda Next Dog Studio

Moderator: Stefan Zaharescu - Project Manager Metalhead.ro, fondator Mighty Owl Productions

Vom discuta despre ce inseamna un management de succes in Romania, ce avantaje exista in domeniul online si distributia digitala pentru trupele din undergroundul romanesc, cat si acitivatea de muzician in Romania, scena underground cat si optiunile pentru inregistrarea in studio.

Pe langa intrebarile adresate de moderator, publicul va putea adresa si el intrebari cu privire la subiectele abordate. Discutia se doreste una libera si deschisa.

Seminarul incepe la ora 21:00. Afterparty dupa eveniment. Intrarea la acest eveniment este libera!

Despre proiectul Urban Metal: Strada 11 iunie, de peste 5 ani in slujba muzicii bune, in slujba sonoritatilor grele. Aceeasi echipa care te-a intampinat la cele mai tari concerte de metal din Bucuresti iti face acum o invitatie pe masura.

Urban Metal inseamna ca vei avea saptamanal un loc dedicat fenomenului metal. Incepand din 25 septembrie, in fiecare miercuri, ai parte de concerte si afterpartyuri pana la orele diminetii. Vei avea de urmarit tinere sperante ale scenei, nume consacrate cat si formatii de talie internationala, toate acestea intr-un singur loc: B52.

Proiectul Urban Metal este creat si supervizat de Mighty Owl Productions, aceeasi echipa care a asigurat bookingul si co-productia pentru Rockstadt Extreme Fest, cel mai mare festival de metal extrem din Romania.

Str. 11 iunie nr. 50

Pagina oficiala de Facebook a evenimentului poate fi accesata aici: https://www.facebook.com/events/1412300925682131/
Sursa: Mighty Owl Productions
Data evenimentului:   February 05, 2014  | 0 Comments  | 2794 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Urban Metal Forum in B52

COMENTARIUL TAU