VIRUS si DECEASE: concert in Cluj-Napoca

TRUPE: Crossbone, Decease

Asociatia Culturala Manifest va invita marti 29 aprilie 2014 in Flying Circus Club, la unul din putinele evenimente de metal extrem desfasurate in aceasta primavara in Cluj – Contaminate Europe Tour 2014 – care ii are ca principali protagonisti pe thrasherii britanici Virus.

Fondata intr-un moment in care multi dintre metalistii autohtoni erau probabil in scoala primara (mai exact in anul 1986), trupa originara din Brighton scotea primul produs oficial in anul imediat urmator. Dupa alte doua albume care urmau sa apara in 1988, respectiv 1989, Virus avea sa ia o pauza indelungata, aparand din nou in Londra, la sfarsitul primului deceniu al prezentului mileniu.

Cu o vadita atitudine punk, specifica trupelor din Albion, Virus ataca partitura thrash cu o lipsa de complexe demna de admiratie, transformand actul artistic intr-o continua revolta. Cele doua EP-uri care au urmat reunirii grupului in 2009, respectiv 2013, arata inca o data ca metalul cantat in maniera old school, fara tehnicalitati care nu isi au scopul insa cu entuziasm si pasiune, nu a disparut si isi au in continuare adepti.

Aflati la un moment de cotitura al carierei, thrasherii clujeni de la Decease vor acorda sprijinul necesar in calitate de gazde. Aflati in prima perioada de pregatire a inregistrarilor pentru cel de-al doilea full-length, care urmeaza sa fie inregistrat in luna Aprilie a acestui an, Decease vor livra publicului obisnuita doza de adrenalina in maniera death/thrash specifica combo-ului originar din Zalau.

Seara va fi deschisa de tanara trupa de death metal din Cluj-Napoca, Headless si de Crossbone (thrash metal) din Bucuresti.

Evenimentul se incadreaza in ideea de sprijin concret pentru undergroundul autohton, prin directionarea tuturor incasarilor spre eforturile trupei Decease de a inregistra albumul viitor. Biletele vor 15 lei si vor fi disponibile la intrare.

https://www.facebook.com/decease.band

https://www.facebook.com/virusthrash

https://www.facebook.com/headlessdm

https://www.facebook.com/headlessdm/info


Keep supporting extreme music!!
Hatework & Asociatia Culturala Manifest.
Data evenimentului:   April 29, 2014  | 0 Comments  | 1496 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: VIRUS si DECEASE: concert in Cluj-Napoca

COMENTARIUL TAU