VOIVOD si EARTHSHIP la Cluj-Napoca

TRUPE: Voivod

Voivod, una din cele mai importante formatii metal din istoria muzicii canadiene, va concerta pentru prima data in Romania, pe 7 octombrie la Cluj Napoca, in club Flying Circus.

Formata la inceputul anilor 80 drept o trupa de speed metal, Voivod a incorporat ulterior elemente thrash cat si progressive, reusind rapid sa ofere un stil cu adevarat unic, ulterior fiind considerati o influenta majora, atat stilistic cat si la nivel conceptual pentru artisti ca Dave Grohl, Cynic, Death, Foo Fighters, Anthrax si multi altii.

Experimentand constant cu diferse concepte si influente muzicale, Voivod au in palmares 14 albume de studio, din care trei inregistrate si compuse alaturi de Jason Newsted, dupa despartirea acestuia de Metallica.

Dupa atatia ani, Voivod ramane in continuare o formatie la fel de activa. Cu un nou EP lansat in 2016, promovat in peste 100 de concerte in acelasi an, Voivod ajunge acum pentru prima data in Romania.

Biletele pentru concertul din Cluj-Napoca sunt disponibile in numar limitat si pot fi achizitionate in avans din reteaua Bilete.ro, online cat si in magazinele InMedio, Germanos sau de la celelalte puncte de vanzare partenere Bilete.ro (Casieria Metrou Unirii 1 Bucuresti). Biletele pot fi achizitonate si in sistem ramburs. In Brasov biletele pot fi achizitionate de la club Rockstadt.

Pretul unui bilet este de 60 de lei. La intrare, in limita biletelor ramase disponibile, pretul va fi de 70 de lei.
Invitati speciali pentru acest concert sunt germanii din Earthship.
Data evenimentului:   October 07, 2017  | 0 Comments  | 1618 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: VOIVOD si EARTHSHIP la Cluj-Napoca

COMENTARIUL TAU