White Walls: concert in Bucuresti

TRUPE: White Walls

Grupul constantean White Walls va sustine in data de 10 decembrie un concert in Clubul Fabrica din Bucuresti.

Considerata revelatia ultimilor ani in materie de metal, White Walls se intorc pe scena de club bucuresteana dupa o absenta indelungata, perioada in care formatia a sustinut cu succes un turneu european ce a culminat cu aparitia la Progpower Fest in Olanda.

Cei familiari cu muzica White Walls stiu ca trupa rezoneaza cel mai bine cu publicul in spatiul de club astfel ca formatia se intoarce in Fabrica insa de aceasta data cu doua piese noi ce vor fi incluse pe viitorul material discografic.

Albumul de debut, Mad Man Circus, a aparut in Octombrie 2010 la netlabelul Asiluum.com ca download gratuit (sub licenta Creative Commons) si a fost foarte bine primit de critici si de publicul larg, primind recenzii favorabile si din afara granitelor.

White Walls a fost si prima formatie de metal ce a reprezentat Romania la un concurs de talie internationala (GBOB) obtinand o clasare in primele cinci locuri.

Aprecierile din partea publicului larg, a presei precum si premiile obtinute pana in acest moment stau drept dovada a profesionalismului si dedicatiei cu care aceasta formatie isi prezinta conceptul muzical.

In deschiderea evenimentului vor urca pe scena:

Flesh Rodeo - alternative metal/Bucuresti
Monolit - instrumental post metal/sludge/Bucuresti

Flesh Rodeo este proiectul lui Herminedirt (No3) recomandat in special fanilor Korn, Tool sau Alice In Chains.

Concertul va incepe la ora 20:00 iar pretul unui bilet este de 15 Ron.

Un eveniment prezentat de Mighty Owl Productions si Club Fabrica!

Sursa: Metalhead Promo and Booking
Data evenimentului:   December 10, 2011  | 0 Comments  | 2290 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: White Walls: concert in Bucuresti

 • Pan la urma acest concert se tine sambata pe 10 decembrie. S-a decalat cu o zi...

  1. Posted by Fantotzii | 05 Decembrie 2011 09:15
 • Boooring! Si am rezerve ca "formatia a sustinut cu succes un turneu european" pentru ca am fost printre cei maxim 20 de insi care au asistat la concertul de succes de la Vienna, de la incepurul lui octombrie. Majoritatea celor prezenti initial in club au plecat dupa show-ul trupei din deschidere - o trupa ska-punk locala, nu mai retin numele, care insa a cantat cinstit si cu suflet si a incalzit destul de bine atmosfera, ba chiar i-a pomenit pe "headlineri" de mai multe ori. Lipsa de comunicare cu audienta, dublata de amestecul de vaicareli grunge, pe fundal death, fracturat de insertii prog, propus de cei de White Walls, a fost probabil prea mult pentru public, care s-a retras discret din club, lasand un mare gol in fata scenei. Ma gandesc ca s-ar putea sa-i fi speriat totusi si superbul tricou cu pantera (felina, nu trupa lui Dimebag) purtat de vocalistul trupei, dupa ultima moda din Crangasi, cine stie?!? Sincer, nu aveam absolut nici o intentie sa fac cronica acestui eveniment nefericit, dar daca tot a venit vorba... :))

  2. Posted by gedi | 06 Decembrie 2011 01:07
 • Salut, sunt bassistul White Walls.

  Da, cam 20-30 de oameni au rămas după DEDICATED to (într-adevăr o super trupă, mie mi-au plăcut mult). Nu că ar fi fost mai mult de 60 în timp ce cântau ei (după vânzările de bilete), dar în București am asistat chiar, din nefericire, la momente mai triste (cu și mai puțini oameni la formații mult mai faine decât noi). De altfel, în Wurzburg cred că am cântat la jumate din câți erau în Vienna. Ar fi fain totuși să fii o trupă mică, anonimă, să mergi pentru prima dată într-o țară și să fie sold-out :)

  Ne asumăm lipsa de comunicare cu publicul și promitem că e unul din lucrurile la care o să lucrăm într-un fel sau altul. Sperăm totuși că oamenii nu vin la concertele noastre pentru jonglerii, stand-up, striptease, anectode, hipnoză sau prezentări de modă (sincer eu mereu am crezut că Eugen poartă ironic tricoul ăla, ca pe un fel de Three Moon Wolf. Și simpatică gluma cu Crângași, dar noi avem doar Coiciu, Palas, CET etc. în Constanța).

  Îmi pare tare rău că muzica noastră e un "amestec de văicăreli grunge, pe fundal death, fracturat de inserții prog" (acum că citesc iar nici nu știu dacă să-mi pară rău, de fapt :)) ) pentru tine. Poate astea două melodii noi: http://www.youtube.com/watch?v=7R1p6m49Yrs&hd=1 ?

  În final, să știi că da, turneul nostru a fost un succes absolut :) nu s-a anulat nicio cântare, nu am rămas fără bani de benzină, nu s-a spart niciun cauciuc, nu s-a ars nicio boxă, nu s-a pierdut decât stativul lui Eugen (fix în Vienna.. a fost ceva cu seara aia!), am împărțit duba cu cei mai marfă oameni cu care se putea (Fane, Paul, Para), dar mai ales, MAI ALES pentru că am avut parte și de d-astea: http://www.youtube.com/watch?v=DDMXfTkPafo

  Îmi pare rău că nu ți-a plăcut concertul nostru. Sper ca data viitoare când ne vezi să ai parte de o experiență mai plăcută. Poate pe 10 în București, la Fabrica? But don't drink the Hate-o-rade - it's not good for you :)

  3. Posted by Şerban-Ionu& | 09 Decembrie 2011 01:59
» vezi toate comentariile
COMENTARIUL TAU