YANN TIERSEN canta rock in Romania in 2010

TRUPE: Yann Tiersen

ARTmania prezinta Yann Tiersen pe 9 decembrie 2010 in Bucuresti la The Silver Church Club. Concertul face parte din turneul european de promovare al ultimului album intitulat Dust Lane.
ib combina note simple cu sunete puternice; poezia a fost inlocuita acum cu energie vie. Tiersen schimba genurile muzicale predandu-se riff-urilor de chitara si sunetelor muzicii rock. “Dust Lane e mai mult electric decat electronic, iar partea vocala joaca un rol important in album” spune Tiersen. “Noul album e diferit de tot ce am creat pana acum.”
Muzica usoara si valsurile frenetice au disparut. S-a evaporat pianul si acordeonul. Singuratatea multi-instrumentistului muzician a ramas in trecut, pentru ca Tiersen a revenit la chitara electrica de o vreme si a recrutat o noua trupa alaturi de care traieste muzica. Chiar daca Tiersen a iubit rockul inca din adolescenta, in vremurile cu Nick Cave si Joy Division, revenirea la prima iubire nu a generat stergerea ultimelor experiente muzicale.  Artistul a pastrat cu grija un element important: calitatile melodice.
Toata lumea crede ca este imposibil sa existe muzica rock in Franta. Ei bine, avem parte de o alta exceptie printr-un concert consistent, optimist, interpretat cu o placere electrizanta si o exceptionala intensitate omniprezenta. Tiersen prezinta noul sau album impreuna cu o noua trupa franco-engleza: Stephane Bouvier (bas), Christine Ott (unde Martenot), Matt Elliott (chitara) - Third Eye Fondation, Dave Collingwood (Tobe) & Robin Allender (chitara) - Gravenhurst.

Yann Tiersen va concerta joi, 9 Decembrie, ora 21:00, in The Silver Church Club din Bucuresti. Accesul este permis incepand cu ora 19:00. Biletele sunt disponibile in reteaua magazinelor Germanos, Carturesti, Humanitas, Domo si online, pe eventim.ro. Primele 300 de bilete pot fi achizitionate la pretul de 50 RON, valabil pana in 15 august 2010. In perioada 16 august – 8 decembrie pretul unui bilet este de 85 RON, iar in ziua evenimentului biletul va costa 110 RON. In plus, au fost emise 50 de bilete VIP la pretul de 150 RON. Conform legislatiei in vigoare, preturile vor fi majorate cu 6%, suma reprezentand comisionul de ticketing. Pentru mai multe informatii, accesati pagina de internet www.artmania.ro

Sursa: Artmania


Data evenimentului:   December 09, 2010  | 0 Comments  | 2358 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: YANN TIERSEN canta rock in Romania in 2010

COMENTARIUL TAU