interviuri rock

Interviu Indian Fall

Interviu Indian Fall
TRUPE : Indian Fall

Imediat dupa concert vocalistul Andrei Calmuc ne-a dat ultimele noutati despre activitatea Indian Fall.

Noi ne-am intalnit ultima oara aproximativ acum doi ani in paginile hmm-ului. As vrea sa imi spui ce etape a mai parcurs evolutia trupei Indian Fall de atunci si pana acum.
Indian Fall a luat o pauza, un moment de studio mai bine zis, in care am pregatit EP-ul Counting The Emptiness, practic l-am reinregistrat, pentru ca am avut niste pretentii si intre timp am revenit pe scena, sper sa cantam cat mai mult si pregatim un nou album.

Ati lansat un nou EP sub forma unui mini CD. De ce ati optat pentru acest format mai neobisnuit?
Nu as putea spune ca neaparat costurile, ci mai degraba minutajul redus. Materialul are aproximativ 18 minute si daca cumva bagam si un clip nu avea rost sa stricam un CD normal.

Din cate stiu EP-ul e o reeditare a unui vechi demo. De ce aceasta varianta si nu piese noi?
Pentru ca atunci cand l-am tras in ’99 nu a iesit cum am vrut noi si am zis ca e pacat de piese. Oricum am umblat la ele destul de mult, le-am facut sa sune mai ca in ziua de azi.

Si atunci pe cand sa ne asteptam la un nou album de studio?
Am inceput deja sa lucram la el si o sa apara undeva prin 2005, o sa il tragem foarte incet si o sa sune cu totul altfel

Au trecut aproape 8 ani de zile de cand activati sub titulatura Indian Fall. Ati realizat pana acum ce v-ati propus? Cum vezi acesti ani care au trecut?
Avand in vedere scena metal underground din Romania cred ca am realizat cat de cat ceva, oricum avem de gand sa iesim si afara pentru ca in Romania nu se ofera prea mult in materie de festivaluri si concerte.

Speri intr-un climat favorabil dezvoltarii miscarii metalice din Romania? Crezi ca se mai poate asa ceva in viitor?
Atata timp cat se vor aduce trupe din afara si trupele romanesti vor pleca si ele afara cred va fi un schimb interesant.

Pana acum stilul vostru era destul de complex, o combinatie de mai multe genuri muzicale. Aveti de gand sa pastrati si in viitor aceeasi linie?
Da, vom pastra linia Indian Fall, cu mici modificari , probabil putin mai dur si mai complex, ce va iesi insa inca nu stiu. Oricum vor fi mai putine pasaje atmosferice.

Concertistic cum vezi activitatea Indian Fall in acest an?
In acest an am debutat bine, am cantat deja de 3 ori, asta ar fi a 4-a oara si nu vrem sa ratam nici un festival anul asta.

Aveti de gand sa cantati si pe afara, mai ales ca au fost si unele reactii destul de pozitive vis-à-vis de Pathfinder din afara?
Avem promisiuni in Germania, basistul nostru e plecat acolo la studii, a vorbit la mai multe cluburi, tot ce ne trebuie este un mic sprijin financiar pe care sper sa il obtinem si sa putem pleca daca nu in vara asta, macar in vara viitoare.

Cam atat pentru aceasta intalnire. Ce va propuneti sa realizati de acum inainte cu I Fall?
Suntem in lucru la clipul piesei Things That I de pe Pathfinder, e aproape finalizat si vom face si un clip nou pt prima piesa de pe urmatorul nostru album. Va iesi cu siguranta si un single inainte de album. Cam astea ar fi scopurile. Bafta si sa fie chef de metal in continuare!

Autor: Dragos P.
Vezi galeriile trupelor: Indian Fall

   April 22, 2004  | 0 Comentarii  | 5360 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Interviu Indian Fall

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Interviuri