interviuri rock

Interviu Womb Of Maggots

Interviu Womb Of Maggots
TRUPE : Womb Of Maggots

Chiar inainte de inceperea concertului Mineiro (voce) si Yannis (chitara) au binevoit sa ne raspunda la cateva intrebari

Aveti un album self produced - Life Odium si ar fi bine de stiut unde am putea gasi acest album. Este distribuit in toata lumea?
Avem ceva probleme cu fosta casa de discuri care ne-a produs albumul astfel incat nu cred ca acesta mai poate fi gasit pe undeva.

Pe demo-ul vostru aveti doua piese… care nu s-au regasit in playlistul albumului Life Odium. Intentionati sa puneti aceste piese pe unul din discurile ce vor urma, eventual ca bonus?
Depinde de casa de discuri cu care vom semna, daca le va placea materialul probabil ca le vom include.

Le mai cantati live?
In general cantam cam 7-8 piese live din materialul vechi.

Am ascultat un cover dupa Phobia (Kreator), mi-a placut si as vrea sa stiu daca aveti de gand sa mai inregistrati si o alta preluare?
Avem un nou cover version, il pregatim pentru noul album dar nu iti voi dezvalui care este acesta, e o surpriza si este un tribut unei trupe mari care nu mai exista.

Cine scrie muzica si cine este responsabil cu versurile?
Eu compun mare parte din muzica, dar si Jim, celalalt chitarist si-a adus aportul pe doua piese, iar versurile sunt scrise de mine si Christos , claparul.

As vrea sa te intreb care sunt sursele tale de inspiratie lirica si despre ce subiecte este vorba in versuri.
Povesti adevarate, albumul nostru contine numai povesti bazate pe fapte reale.

Care sunt planurile de viitor ?
Speram sa editam noul album in toamna, planuim sa il inregistram in studio-ul Tico-Tico si tot in toamna dorim sa il lansam pe piata, sub egida unei case de discuri cunoscute. Nu pot insa sa iti dau mai multe detalii pentru ca negocierile nu s-au incheiat si nu e nimic sigur. In acest timp vom continua insa sa cantam live, nu e nimic stabilit, dar vom reveni cu siguranta in Romania, speram cu un nou material deja inregistrat.

Abordati un gen destul de neobisnuit , un melanj de genuri, death, nu-metal, industrial. Veti continua cu acest stil?
Piesele noastre vor fi mai dure, vom combina elemente din mai multe genuri dar si mai mult nu metal. Vocalizele death vor fi prezente, de asta ne vom ocupa cu siguranta.

Ati mai cantat in Romania si ar fi de stiut care sunt diferentele intre scena greceasca si cea de aici. A voastra e cu siguranta mai dezvoltata.
E adevarat, dar nu inseamna ca daca e mai mare e si mai buna. Sunt multe trupe in Grecia dar nu au si o atitudine potrivita. Nu stiu cum e cu trupele de la voi, dar pot spune ca publicul roman e foarte heavy, fericit cand asculta ceva bun si lasa sa se vada acest lucru, e un feedback foarte bun din partea lor.

Ce asteptati de la show-ul din seara asta?
E un loc grozav, nu stiu daca sound-ul e bun, dar e un loc minunat pentru heavy metal si cred ca va fi o seara fierbinte.

Autor: Sake
Vezi galeriile trupelor: Womb Of Maggots

   April 22, 2004  | 0 Comentarii  | 3970 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Interviu Womb Of Maggots

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Interviuri