stiri rock

10 spectatori vor urca pe scena cu TROOPER pe 19 octombrie

10 spectatori vor urca pe scena cu TROOPER pe 19 octombrie
 
 
10 dintre cei care achizitioneaza bilete din categoria Meet & Greet pentru concertul Trooper din 19 octombrie vor urca pe scena si vor canta o piesa în show-ul de lansare al albumului Atmosfera. Acestia vor fi desemnati prin tragere la sorti si vor afla daca se afla printre cei norocosi chiar în cadrul sesiunii de autografe din ziua evenimentului. În acest moment mai sunt disponibile doar cateva bilete, la categoria Meet & Greet.
 
Concertul ce marcheaza lansarea discului "Atmosfera," este programat pe 19 octombrie, ora 20:00, la Turbohalle, în Bucuresti. Rezultat al unei munci de doi ani, "Atmosfera" este chintesenta a tot ce înseamna în acest moment o formatie rock matura, cu experienta si in acelasi timp foarte fresh. Experienta de 18 ani a celor cinci rockeri, creativitatea, profesionalismul si inventivitatea lor constituie argumentul forte al faptului ca "Atmosfera" va reprezenta atat pentru repertoriul discografic al formatiei, cat si pentru rock-ul romanesc un moment de varf. Pentru concertul de lansare sunt deja pregatite o multime de surprize. Asadar, lasati-va surprinsi de "Atmosfera" creata de Trooper.
 
Pret bilete:

Categoria Guitar Clinic - 80 lei - include meet and greet + CD album nou +
guitar clinic (o ora) cu Balaurul si Laurentiu. (50 bilete)

Categoria Meet And Greet - 40 Ron - include meet and greet + CD (50 bilete)

Bilet general - 20 Ron

Bilete sunt disponibile în toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala
Palatului, Cinema Patria, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.blt.ro si www.eventim.ro
 
 
Tracklistul albumului Atmosfera este urmatorul:
 
01. Anul Sarpelui
02. Hatebook
03. Pe Aici Nu Se Trece
04. Liceul Cimitir
05. Zi Dupa Zi (feat. Mihai Georgescu)
06. Dragoste Bolnava
07. Radacini De Apa
08. Soarele Si Luna
09. N-am Timp De Pierdut
10. În Stele (partea a II-a)
11. Pasii Ei (feat. Leo Iorga)
12. Traieste Clipa
13. Bonus: Mercy Killer (feat. Blaze Bayley)
 
"Liceul Cimitir" este primul single extras de pe albumul "Atmosfera" si singura balada inclusa pe acest material de studio. Clipul piesei, lansat de Trooper pe 3 iulie, a înregistrat peste 10.000 de vizualizari, în decursul unei singure saptamani.
 
 
 
 
Iar bonus track-ul "Mercy Killer" este singura colaborare a unei trupe de pe scena rock din Romania cu legendarul vocal al trupei Iron Maiden, din perioada 1994 – 1999.
 
Pentru a asculta piesele si pentru alte detalii vizitati www.trooper.ro sau https://www.facebook.com/TrooperRocks


 
 
 


MAI MULTE DESPRE Trooper
Posted by Ruxia Sandru, at 11:53 |  September 25, 2013  | 0 Comentarii  | 1421 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: 10 spectatori vor urca pe scena cu TROOPER pe 19 octombrie

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri