stiri rock

5 mai – ziua de nastere a lui Shawn Drover, tobosarul de la MEGADETH!

5 mai – ziua de nastere a lui Shawn Drover, tobosarul de la MEGADETH!
Ziua de 5 mai este speciala pentru barbatii din Romania deoarece se sarbatoreste ziua barbatului insa aceasta zi are o semnificatie speciala si pentru fanii muzicii rock: pe 5 mai este nascut tobosarul de la Megadeth! Shawn Drover implineste 46 de ani pe 5 mai 2012! Asa ca ii uram si noi sa aiba multe concerte si turnee cu Megadeth si sa ne incante multi ani de-acum incolo cu piesele lor pline de savoare metal; si de ce nu – sa castige si un binemeritat pemiu Grammy!

Shawn Drover s-a nascut pe 5 mai 1966 in Montreal, Quebec, Canada si a inceput sa bata la tobe de la varsta de 13 ani. A format impreuna cu fratele sau o trupa numita Eidolon insa succesul l-a cunoscut alaturi de trupa Megadeth - pioniera miscarii thrash metal americane. In cei peste 25 de ani de cariera trupa a vandut peste 30 de milioane de albume, fiind nominalizata de 7 ori la Premiile Grammy pentru cea mai buna trupa metal! Trupa Megadeth este cunoscuta pentru stilul distinctiv al sunetului chitarii, piesele trupei incluzand pasaje muzicale complexe si solo-uri de chitara ce tin de fiecare data publicul cu respiratia taiata. Chiar si Shawn are un stil aparte recunoscut si apreciat de fani, el adoptand un stil extrem de dificil numit „open handed drumming”.

Vezi aici cel mai nou videoclip semnat Megadeth!
Piesa se numeste Whose Life (Is It Anyways?) si este extrasa de pe cel mai nou album intitulat Th1rt3en! Clipul a fost lansat pe 3 mai 2012!

 

Ii uram lui Shawn inca o data aniversare frumoasa si il asteptam la Bucuresti pe 17 iunie, sa vedem cum Megadeth zguduie Bucurestiul in cadrul festivalului OST FEST!

Pentru detalii despre festival puteti vizita www.OstFest.ro sau pagina facebook a festivalului: www.facebook.com/OSTFESTRO.

Preturi mai mici la biletele si abonamentele pentru OST FEST, doar pe 5 mai!
Daca esti un fan infocat al trupei Megadeth sau al oricarei alte trupe ce va concerta la OST FEST dar inca nu ti-ai luat bilet, poti cumpara unul mai ieftin cu 30%, numai pe data de 5 mai 2012! Mergi la Magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s) sau intra pe www.biletoo.ro si comanda un bilet sau un abonament si vei primi o reducere de 30 de procente! Promotia este valabila doar pe 5 mai 2012!

In afara de Megadeth, pe scena OST FEST vor mai urca si Motley Crue, Dimmu Borgir, Overkill, Manowar, Europe, Trooper, HollyHell, Motorhead, W.A.S.P., Lake of Tears, Addiction, Finsterforst, Infected Rain, Metrock, Mystery, Psychogod, Steelborn, Syn Ze Sase Tri, Tiarra, White Walls, Armies of Enlil, Desant, Reborn si multi multi altii! Pretul biletelor este situat intre 90 lei si 500 lei (VIP), iar abonamentele valabile pentru toate cele trei zile ale OST FEST costa intre 150 lei si 800 lei (VIP)! Voucherele pentru camping costa 30 de lei. Biletele se gasesc la magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1 si reteaua internationala Eventim. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro, EVENTIM.ro.

     ~~Festivalul OST FEST va avea loc in perioada 15-17 iunie 2012 la Romexpo Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events, in colaborare cu Cavalleria Events! Eveniment prezentat de ROCK FM.~~

Sursa: Project Events



MAI MULTE DESPRE Megadeth
Posted by H., at 13:43 |  May 04, 2012  | 0 Comentarii  | 3510 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: 5 mai – ziua de nastere a lui Shawn Drover, tobosarul de la MEGADETH!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri