stiri rock

7inc prezintă: Bison, LLNN şi Ropeburn pe 13 mai, în Control

7inc prezintă: Bison, LLNN şi Ropeburn pe 13 mai, în Control
Numărându-se printre veteranii sludge metal-ului, canadienii de la Bison au revenit după câţiva ani cu albumul „You Are Not The Ocean You Are The Patient”, un material care face parte dintre cele mai interesante release-uri ale anului 2017. Acum, aceştia ajung, în sfârşit, în Europa şi, implicit în România. Bison va cânta pe 13 mai în Control din Bucureşti, alături de LLLN şi Ropeburn.

 
 
Formată în 2006, în Vancouver, Canada, formaţia Bison a debutat cu lansarea EP-ului „Earthbound”. Un an mai târziu, trupa a semnat cu Metal Blade Records şi a scos primul material full-lenght, intitulat „Quiet Earth”. Albumul a beneficiat de recenzii pozitive şi a reprezentat un bun exemplu că uneori numele unei trupe este foarte expresiv cu privire la stilul muzical pe care muzicienii îl abordează. În cazul de faţă vorbim în principal despre riff-uri grele şi ritmuri care te fac să te simti ca şi când urmează să dea o turmă peste tine.

După înca două albume lansate la Metal Blade Records, „Dark Ages” şi „Lovelessness”, Bison încetează colaboararea cu casa de discuri şi ia o scurtă pauză, revenind în 2017 cu albumul „You Are Not The Ocean You Are The Patient”, iar în prezent se afla în turneul de promovare al acestui album, în Europa.
 

Turneul se desfăşoară alături de danezii de la LLNN. Cu un sound post-apocaliptic şi o combinaţie intre sludge şi harcore, LLNN livrează ritmuri apăsătoare, riff-uri intense, presărate cu strigăte care ilustrează o lume întunecată şi covârşitoare.
 
 
În deschiderea evenimentului vor cânta cei de la Ropeburn, o trupă de hardcore, punk, sludge din Bucureşti, care a luat naştere în martie 2014. Adepţi ai muzicii agresive, cei de la Ropeburn reuşesc să expună muzical starea generală de superficialitate a omenirii. EP-ul „Boundaires of Self Indulgence” aduce in prim-plan idei precum controlul, descoperirea şi religia, trauma şi agresiunea.
 
 
Cele trei trupe vor concerta şi în Cluj-Napoca, pe data de 11 mai, în Hard Club, dar şi in Craiova pe 12 mai, în Metal Bunker. Pentru bilete la acest evenimente, accesaţi platforma EventBook.
 
Sursa: HC | RO


MAI MULTE DESPRE LLNN
Posted by Gina S., at 18:07 |  May 02, 2018  | 0 Comentarii  | 1993 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: 7inc prezintă: Bison, LLNN şi Ropeburn pe 13 mai, în Control

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri