stiri rock

7inc prezintă DIY Live: Weedwolf, Ropeburn şi Visions of Madness pe 24 februarie ȋn Under

7inc prezintă DIY Live: Weedwolf, Ropeburn şi Visions of Madness pe 24 februarie ȋn Under
Cȃnd sludge-ul se ia la trȃntă cu punk-ul şi hardcore-ul ies riff-uri mişto şi sound-uri care creează o energie greu de suportat fără nişte headbanging. Se face şi demonstraţia pe propriile urechi, pe 24 februarie cu Weedwoolf, Ropeburn şi Visions of Madness, ȋn spaţiul Underworld din Bucureşti, aflat pe strada Colţei, numărul 48.

Nemţii de la Weedwolf se ridică din underground-ul Leipzigului şi te prind cu nişte combinaţii de riff-uri southern şi sludge, ȋmbinate cu punk şi harcore la voce, adică ceea ce iţi iese cȃnd amesteci şi fructifici mai multe subgenuri şi se ȋntȃmplă ceva bine.  Pȃnă ȋn prezent, Weedwolf a lansat trei split-uri, ȋmpreună cu trupele Fange, Sick Eater şi SEA.
 
 
Cei de la Ropeburn sunt deja binecunoscuţi pe scena underground de la noi. Fie că te-au prins versurile cu un iz nihilist, care abordează teme precum anxietatea şi trauma create de desfăşurarea societăţii, sau sound-ul hardcore ȋmbinat cu sludge, punk şi metal, Ropeburn creează o atmosferă groovy, agresivă, care te face să urli mut ȋn tine… Sau nu.
 

Tot prin pasajele existenţiale ale vieţii ne poartă şi Visions of Madness. Cei patru membri, avȃnd-o ca lead vox pe Andreea fuzionează diverse elemente din subgenurile metal-ului, astfel ȋncȃt sunetul lor face slalom printre dinamism şi pasaje hectice. Cei de la Visions of Madness tocmai şi-au lansat primul EP, intitulat „Vertigo”. 
 


Biletele pentru aceste concerte se pot achiziţiona de pe platforma Eventbook pentru suma de 15 lei fiecare, valabil pȃnă ȋn seara evenimentului, iar după ora 21:00, un bilet va fi 25 de lei.

 

Sursa: 7inc
Artwork: VZR Graphics


MAI MULTE DESPRE Ropeburn, Visions of Madness
Posted by Gina S., at 12:42 |  February 17, 2017  | 0 Comentarii  | 2200 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: 7inc prezintă DIY Live: Weedwolf, Ropeburn şi Visions of Madness pe 24 februarie ȋn Under

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri