stiri rock

7inc prezintă Straight Opposition, Killer Victim, Take No More şi Radio Shakedown pe 8 noiembrie ȋn Quantic

7inc prezintă Straight Opposition, Killer Victim, Take No More şi Radio Shakedown pe 8 noiembrie ȋn Quantic
Dacă ȋţi era dor de un moshing cinstit sau doar să dai din cap pe nişte hardcore şi punk, ne vedem ȋn Quantic pe 8 noiembrie, alături de Straight Opposition, Killer Victim, Take No More şi Radio Shakedown.
 
Italienii de la Straight Opposition au la activ peste cȃteva sute de concerte, plimbȃndu-se constant prin cluburile din Europa ȋn ultimii 12 ani, adică din 2004, cȃnd trupa s-a ȋnfiinţat. Aflȃndu-se undeva la graniţa genurilor făcute de Sick Of It All, Biohazard şi Minor Threat, dar cu un twist mai modern, ȋn zona Hatebreed şi Turmoil, Straight Opposition inspiră şi expiră o atitudine şi un sound pur hardcore. 
 
 
Killer Victim este exemplul perfect de trupă care susţine ideea de DIY. Cu un sunet agresiv şi dinamic, dar cu un mesaj pozitiv ȋmpotriva extremismului, autorităţii, religiei şi discriminării de orice fel, trupa activează din anul 2014 şi a cȃntat cu trupe ca Downfall of Gaia, Comeback Kid, Negative Approach, Oathbreaker, The Rodeo Idiot Engine, I Am A Curse şi multi alţii. Ȋn 2015, trupa a suferit cȃteva schimbări de line-up, ȋnsă după un an s-a reapucat de treabă cu membrii şi piese noi. 
 
 
După cum spune şi numele, Take No More este o trupă fresh şi raw, care duce mai departe spiritul in-your-face al tinereţii, prin muzică, desigur. Deşi se numără printre feţele noi ale underground-ului romȃnesc, Take No More se bucură deja de un EP, lansat la ȋnceputul anului trecut. Ȋn plus, aceştia au lansat ȋn luna martie a acestui an un nou single, „Into despair”, care a anunţat şi pregătirea unui nou EP. 
 
 
Şi, ca să ȋncepem seara cum trebuie, ne ȋncălzim cu nişte punk cu influenţe old school, adică Radio Shakedown, care, la fel ca Straight Opposition – alături de care se plimbă prin Europa de Est ȋn turneu – vine tot din Pescara, Italia. 
 
 
 Biletele la acest eveniment costă 15 lei dacă sunt cumpărate ȋn avans, iar la intrare vor fi 20 de lei. 
 
Program:
19:30 - Radio Shakedown
20:15 - Take No More
21:00 - Killer Victim
21:45 - Straight Opposition

Accesul elevilor ȋntre 16 şi 18 ani este gratuit pe baza buletinului şi a carnetului de elev. Consumul băuturilor alcoolice de către minori este interzis indiferent dacă sunt insoţiţi sau nu de un major. Persoanele care nu respectă acest detaliu cȃt şi persoanele minore care vin la eveniment ȋn stare de ebrietate vor fi invitate afară. Mulţumim pentru ȋnţelegere.

Be Smart!
Stay In School!
Open Your Mind!
Enjoy The Music!
Join / Share / Support!
Sursa: 7inc


MAI MULTE DESPRE Killer Victim, Take No More
Posted by Gina S., at 11:19 |  November 03, 2016  | 0 Comentarii  | 2422 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: 7inc prezintă Straight Opposition, Killer Victim, Take No More şi Radio Shakedown pe 8 noiembrie ȋn Quantic

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri