stiri rock

ABBATH si Harakiri For The Sky concerteaz in ianuarie la Brasov

ABBATH si Harakiri For The Sky concerteaz in ianuarie la Brasov
ABBATH, unul din cele mai marcante si influente personaje din scena internationala metal si totodata membru fondator al legendarului grup IMMORTAL, concerteaza pentru prima data in Romania, in data de 28 ianuarie, la Club Rockstadt din Brasov.

Alaturi de un line-up impresionant, compus din: King Ov Hell - bas (God Seed/ex-Gorgoroth), Per Valla - chitara (Vredehammer) si Kevin Foley - tobe (Benighted/ex-Disavowed), ABBATH continua ce a inceput alaturi de Immortal, in prima faza cu un prim album sub titulatura acestui proiect, material discografic ce va fi disponibil pe piata in luna ianuarie si promovat in cadrul unui turneu masiv ce include si showul din Brasov.

Continuarea calatoriei muzicale sub acest nume pare un pas natural pentru ABBATH, figura ce a devenit atat iconica cat si sinonim cu trupa pe care a fondat-o in 1990.

Fiind pentru prima data cand ABBATH ajunge in Romania, artistul pregateste un setlist special de minim 90 de minute, compus atat din piese de pe noul album cat si piese din intreg catalogul discografic Immortal.

Invitat special in cadrul acestui eveniment este grupul austriac Harakiri For The Sky.

Biletele pentru concertul ABBATH si Harakiri For The Sky sunt acum disponibile in reteaua Bilete.ro. Ele pot fi achizitionate atat online cat si in toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro cat si in magazinele Germanos.

TICKET LINK

FB EVENT

Accesul minorilor la acest eveniment este interzis!

Abbath - Warriors
Abbath - Tyrants

Harakiri For The Sky - My Bones To The Sea


MAI MULTE DESPRE Abbath
Posted by Klawz, at 10:54 |  November 16, 2015  | 0 Comentarii  | 2178 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ABBATH si Harakiri For The Sky concerteaz in ianuarie la Brasov

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri