stiri rock

ABIGAIL intra in studio pentru un nou material discografic

ABIGAIL intra in studio pentru un nou material discografic
Abigail a inceput inregistrarile pentru albumul Dark Days Turned Into Blue Nights, ce urmeaza sa fie lansat in toamna acestui an. O parte din tobe au fost deja trase, iar de saptamana viitoare va incepe procesul de suprapunere al chitarelor.

In video-ul prezentat de catre formatie pe pagina de Facebook  (www.facebook.com/AbigailDoom) puteti auzi un mic fragment din cantecul Shades From a Distant Light, care va avea si rolul unui prim single, pe care il veti putea asculta incepand cu luna mai.
 Ca si la albumul precedent, acesta va fi produs de catre Razvan Alexandru (Abigail, L.O.S.T., Blind Spirits, s.a.), care ne-a declarat ca "o parte din tobe au fost deja inregistrare si editate de catre Mirel Cristea (bateristul Abigail). De aici incolo voi prelua eu stafeta si urmeaza ca pe baza sesiunilor de ascultare, sa iau deciziile de mixaj potrivite, pre-mixaj si sa le pregatesc pentru imprimarea chitarelor."

Va reamintim ca alaturi de trupa Taine, Abigail va  participa cu un mic recital, de 30 de minute, in cadrul serii Cosmar pe Strada Mortii programat sa aiba loc pe data de 24 aprilie, in Clubul Fabrica, incepand cu ora 20:00, eveniment in cadrul caruia va veti putea reintalni cu legendarul Gabi Gombos, dar si cu Nelu Stratone si cu Doru Ionescu. Mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului (www.facebook.com/events/835798616461609/).

Data de 10 mai va aduce si mult asteptatul concert aniversar de 21 de ani al formatiei Abigail, care va avea loc in cadrul unui mega-maraton concertistic de 3 ore in Clubul Colectiv. Dar mai multe informatii despre acest eveniment in perioada urmatoare.

Sursa: Olivia Alexandra Vlădoianu


MAI MULTE DESPRE Abigail
Posted by H., at 15:22 |  March 13, 2015  | 0 Comentarii  | 2333 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ABIGAIL intra in studio pentru un nou material discografic

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri