stiri rock

Abonamentele pentru Romanian Thrash Metal Fest 3 au fost puse in vanzare

Abonamentele pentru Romanian Thrash Metal Fest 3 au fost puse in vanzare
Romanian Thrash Metal Club anunta punerea in vanzare a primelor abonamente la Romanian Thrash Metal Fest 3rd Edition – Old Grave Fest 2014.

Pana pe 28 februarie inclusiv, pretul unui abonament pentru doua zile de metal extrem si traditional marca RTMFest va fi doar 90 lei! Acest presale este limitat la 50 de abonamente care pot fi achizitionate prin intermediul sistemului BILETOO (prin site-urile www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro si prin magazinele partenere biletoo.ro - http://biletoo.ro/retea.php).


Pentru persoanele din teritoriu, biletele fizice pot fi achizitionate de la punctul Biletoo din Unirea Shopping Center Bucuresti, dar si prin reteaua magazinelor Flanco, librariile Adevarul, precum si a celorlalte magazine partenere biletoo.ro. (lista completa pe http://biletoo.ro/retea.php)


Aveti mai jos link-urile, direct la eveniment, pentru fiecare site in parte:

http://biletoo.ro/event.php?id=1821

http://www.blt.ro/bilete/romanian-thrash-metal-fest-3rd-edition-abonament-1376.html

http://bilet.ro/event.php?id=1821#


Va reamintim ca editia a treia a Romanian Thrash Metal Fest – Old Grave Fest va avea loc in zilele de 10 si 11 octombrie 2014 in clubul Fabrica din Bucuresti, str. 11 Iunie nr. 50.

 

Pana acum sunt confirmati GRAVE, maestrii deathului suedez, DESASTER, germanii care tocmai au implinit 25 de ani de blasfemie, brazilienii SODOMIZER, la o revenire mult asteptata, thrasherii newyorkezi de la HELCANNON si grecii nebuni SLAUGHTERED PRIEST si NECROCHAKAL. Mai multe trupe si mai multe detalii, in curand!

Echipa RTMC


Sursa: Romanian Thrash Metal Club



MAI MULTE DESPRE Desaster, Grave, Sodomizer
Posted by H., at 11:21 |  January 23, 2014  | 0 Comentarii  | 2214 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Abonamentele pentru Romanian Thrash Metal Fest 3 au fost puse in vanzare

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri