stiri rock

AC/DC anulat: filmul evenimentelor (actualizat)

AC/DC anulat: filmul evenimentelor (actualizat)

Pe data de 7 aprilie se lansa in spatiul virtual un site numit http://www.bucharestrockarena.ro/, unde, in 12 aprilie, se anunta cu surle si trambite venirea in Romania pentru a concerta, undeva pe la 15 km de Bucuresti, a trupei australiene AC/DC, pe data de 31 mai 2009. Firma organizatoare: S.C. PLAYCOOL S.R.L., o societate creata pe 16 martie 2009 (conform site-ului ministerului comertului).

Trecand peste socul initial al vestii, foarte multi s-au intrebat cum este posibil ca o trupa mare sa-si anunte un concert cu doar 2 luni inainte de eveniment, mai ales ca celelalte date din turneu erau anuntate deja de ceva vreme.

In aceasta poveste a fost implicat ca si coorganizator si One Event, organizator de concerte cu state vechi, iar capitala a fost impanzita cu afise - negre diferite de cele oficiale ale turneului, rosii - care anuntau marele eveniment, concertul fiind listat si pe ac-dc.net, un site neoficial al trupei. Pe siteul trupei nu a fost niciodata confirmat, dar nici un alt concert nu era trecut in dreptul datei de 31 mai.

Toate conditiile fiind indeplinite astfel pentru a cistiga increderea eventualilor cumparatori, s-a inceput vanzarea biletelor pe siteul www.ticketpoint.ro, la valori cuprinse intre 100 si 800 lei.

Dupa doar doua zile, ieri, 14 aprilie, Cristian Busuioc, coorganizator al Festivalului Bucharest Rock Arena, a declarat pentru realitatea.net: "Pe 31 mai AC/DC nu cântă în România. Este sută la sută. Avem contraconfirmare şi de la agentul trupei cu care am vorbit în urmă cu două ore. Nu ştim exact dacă a existat vreodată un contract, cum arăta acel contract, cu cine s-a semnat şi aşa mai departe. Noi am avut implicarea la acest eveniment, era strict pentru artiştii români. O să analizăm după aceea, mâine, situaţia şi, dacă vom considera s-ar putea să fie un proces de imagine între noi şi Play Cool".

In acelasi timp, pe siteul - oficial de data aceasta - trupei, www.acdc.com, a aparut urmatoarea declaratie:

AC/DC Date In Bucharest Falsely Advertised

Promoters in Bucharest, Romania have been falsely advertising AC/DC as the headliner for their 2 day Bucharest Rock Arena festival happening on May 30 and 31, 2009.

Tickets for this event have been available online as well as various retail outlets in Bucharest. AC/DC's Black Ice World Tour is sweeping through Europe where the band are headlining the 02 Arena in London tonight as well as April 16, 2009. AC/DC fans are encouraged to visit the ACDC.com tickets page for a list of all sanctioned concerts. AC/DC will complete another 20 European dates before returning to the U.S. for a tour which kicks off on July 28 in Foxborough, MA.

Daca pana acum, http://www.bucharestrockarena.ro/, siteul concertului, era activ, avand chestionare prin care intrebau vizitatorii ce alta trupa mare sa mai concerteze, acum tot ce apare urmatorul anunt, scris cu litere de-o schioapa, negru pe alb, parca in graba:

"Bucharest Rock Arena se amana pana la o data care va fi comunicata ulterior
PlayCool anunta amanarea Bucharest Rock Arena pana la o data care va fi comunicata ulterior. Motivele amanarii sunt de natura organizatorica si vor fi comunicate in detaliu in urmatoarele zile. Mentionam faptul ca Bucharest Rock Arena NU se anuleaza ci doar se amana. Revenim cu amanunte curand."

Daca initial pe ticketpoint.ro se anunta ca “Biletele nu pot fi schimbate pentru un alt eveniment. Nu se returneaza banii pe bilete decat daca evenimentul este anulat sau data evenimentului este schimbata.”, acum, realizand probabil amploarea pe care ar putea-o lua nemultumirea cumparatorilor, au scris:  “Cumparatorii care doresc recuperarea contravalorii biletelor achizitionate sunt rugati sa returneze tichetele in locatiile din care au fost cumparate sau, in cazul cumpararii de pe www.ticketpoint.ro, sa scrie o solicitare care sa contina numele pe care s-a facut comanda la contact@ticketpoint.ro”.

Asteptam sa apara noi informatii.

Update:

ONE EVENT regreta cele intamplate

One Event regreta evenimentele din ultimele zile in legatura cu anuntarea trupei AC/DC la festivalul Bucharest Rock Arena si asocierea acestui anunt cu compania noastra.

Precizam ca implicarea One Event in acest eveniment a fost strict legata de contractarea in numele S.C. PlayCool SRL a artistilor romani care urmau sa participe la Bucharest Rock Arena.

Am aflat cu stupoare in seara zilei de ieri, 14 mai 2009, ca AC/DC nu au programat un concert la Bucuresti, moment in care am adus la cunostinta oficial acest fapt opiniei publice prin canalele media. De asemenea am informat imediat compania desemnata sa comercializeze biletele pentru acest eveniment.

One Event nu a fost implicata in decizia de contractare, anuntare, promovare si punere in vanzare a biletelor pentru evenimentul Bucharest Rock Arena la care a fost anuntat concertul trupei AC/DC, aceasta decizie apartinand in integralitate S.C. PlayCool SRL.

Pe aceasta cale ne cerem scuze trupelor romanesti care au fost anuntate oficial ca vor lua parte la acest festival si tuturor celor care au achizitionat bilete pentru acest eveniment.

Toate persoanele care au achizitionat bilete pentru Bucharest Rock Arena isi pot recupera integral contravaloarea lor prin returnarea acestora la punctele de unde au fost cumparate.

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la one (at) event.mu.

ONE EVENT
www.event.mu



MAI MULTE DESPRE AC/DC
Posted by Bolo, at 00:00 |  April 15, 2009  | 5 Comentarii  | 4085 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: AC/DC anulat: filmul evenimentelor (actualizat)

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri