stiri rock

ACT: concert unplugged

ACT: concert unplugged

Salut! Sunteti invitati la concert!

Auzi,
Ce faci sambata 21 februarie?
Te invit la un concert de rock'n'roll!

Ai citit bine!
Ce te gandesti atata ?
Trebuie sa te mai distrezi si tu, nu?

Asa ca hai!
Ca doar nu vrei sa stai in casa sambata seara!
Te astept!

Canta trupa ACT live unplugged in campania de promovare a noului lor album, "EXACT". Detalii pe my space. www.myspace.com/trupaact

Despre ACT de catre specialisti:

"Cu toate kitch-urile muzicale care aduc bani grei marilor case de discuri şi care înceţoşajază mintea românului, cu toate opreliştile impuse de conjuraţia celor 7 majori, cu toate piedicile mass-mediei puse muzicii din underground cu voie sau fără voie, cu toate cele trendy, cool şi stylish, cu toate aceste rele, trupa ACT are un cuvânt greu de spus în muzica românească" (Radu Lupascu – "Arta sunetelor")

"Cu o componenta absolut de exceptie pentru peisajul metalic autohton, trupa ACT iese pe piata cu un material exceptional şi surprinzator de bun, un album produs in Romania cum de foarte mult timp nu am mai ascultat. Se observa fara nici o umbra de indoiala calitatea şi experienta extrem de vasta a acestor muzicieni [...]." (Dan Achim – "Maximum Rock Magazin")

"O propunere ar putea fi primul album al unei trupe care se ridica din adancuri pentru a face haos in showbizul din bransa: ACT. 12 piese la care sa scuturi din plete cu entuziasm si angajament [...] (FHM)

Locatie: Deja Fu Bucuresti, B-dul  Ferdinand 53-55, www.dejafu.ro

Data: 21 februarie, ora 21.00, pret: 10RONMAI MULTE DESPRE ACT
Posted by Klawz, at 00:00 |  February 10, 2009  | 0 Comentarii  | 1768 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ACT: concert unplugged

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri