stiri rock

Adrian Despot și DJ Hefe declanșează City Revolution

Adrian Despot și DJ Hefe declanșează City Revolution
București, 8 martie 2011: Adrian Despot și DJ Hefe declanșează City Revolution, mâine, începând cu ora 19:00, la CityFM. Cu toate armele din dotare, cei doi vor identifica trupele tinere lipsite de promovare și le vor sprijini pe cele care dovedesc că merită.

Astfel, trupele tinere sunt invitate să-și trimită piesele la redacție, iar cei doi moderatori vor alege trei melodii pe care le vor difuza în emisiune.  Acestea vor fi postate mai apoi pe pagina dedicată City Revolution de pe site-ul www.cityfm.ro. Timp de o săptămână, ascultătorii își vor vota preferații, iar trupa cu cele mai multe puncte va fi aleasă câștigătoare. Aceasta are posibilitatea de a merge mai departe, pentru ca la sfârșitul lunii să poată fi Marele Câștigător.

Trupa care la sfârșitul lunii a primit cele mai multe puncte va beneficia de includerea unei piese în playlistul CityFM, cât și de o emisiune dedicată și un concert live susținut în studioul postului de radio. De asemenea, va avea posibilitatea de a cânta în deschiderea unei trupe consacrate, într-un concert promovat de CityFM. Regulamentul complet al concursului va fi disponibil pe site-ul www.cityfm.ro.

Rebelii de la CityFM vor avea un invitat surpriză în fiecare ediție, acesta asumându-și rolul de critic al prestațiilor novicilor. Pentru a porni pe picior de egalitate, vedeta în cauză va aduce în discuție piesele sale din perioada de debut. Un alt rol al invitatului este acela de a alege, împreună cu prezentatorii, piesele ce intră în concurs în săptămâna respectivă.

City Revolution se va difuza în fiecare miercuri, între orele 19:00 și 21:00, iar primul invitat va fi Junkyard, solistul trupei R.O.A., cunoscut și pentru colaborarea cu Șuie Paparude.
Posted by Klawz, at 11:53 |  March 08, 2011  | 0 Comentarii  | 3321 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Adrian Despot și DJ Hefe declanșează City Revolution

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri