stiri rock

Afla de ce s-a apucat de rock liderul trupei MOTORHEAD!

Afla de ce s-a apucat de rock liderul trupei MOTORHEAD!
 Intr-un interviu acordat acum cateva zile, liderul trupei MOTORHEAD – Lemmy Kilmister a vorbit despre muzica, despre turneele facute de Motorhead dar si despre lucruri mai putin cunoscute chiar si de catre fani! 
 
Lem, (asa cum este alintat de catre colegii de trupa) a facut razand o dezvaluire savuroasa: ”Cand l-am vazut pe Billy Fury (n.r.: un star britanic de rock) mi-am dat seama ca poti face orice fata sa se dezbrace daca esti cantaret de rock’n’roll; mi s-a parut destul de acceptabil pentru mine!
 
Tot Lemmy a fost si cel care a constituit trupa in 1975! Idola a mai multor generatii, formatia Motorhead a intrat in istoria muzicii rock si a reusit sa se mentina in topuri mai bine de treizeci si sase de ani! Celebra trupa britanica a reusit sa vanda peste 50 de milioane de copii ale albumelor, la nivel mondial; noul album al acestora - The World Is Yours fiind chiar motivul pentru care britanicii vin in Romania in vara acestui an! Concertul Motorhead din Romania face parte din turneul de promovare al albumului mai sus mentionat. Ei vor fi prezenti pe scena festivalului OST FEST de la Romexpo, in ultima zi a festivalului (17 Iunie 2012)!
 
 Cei ce doresc sa-i asculte live pe britanicii de la Motorhead pot achizitiona bilete de la magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor sau Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro. Pretul biletelor este situat intre 90 lei si 500 lei (VIP), iar abonamentele valabile pentru toate cele trei zile ale OST FEST costa intre 150 lei si 800 lei (VIP)! Voucherele pentru camping costa 30 de lei.
 
Programul OST FEST este urmatorul:
15 iunie: Motley Crue, Dimmu Borgir, OverKill + altii
16 iunie: Manowar, Europe, Trooper; HollyHell + altii
17 iunie: Motorhead,  Megadeth, W.A.S.P., Lake Of Tears + altii
 
Cei ce doresc sa afle mai multe detalii despre OST FEST sunt invitati sa viziteze pagina de facebook a festivalului: www.facebook.com/OSTFESTRO, www.OstFest.ro sau www.ProjectEvents.ro!
        
 Festivalul OST FEST va avea loc in perioada 15-17 iunie 2012 la Romexpo Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events, in colaborare cu Cavalleria Events! Eveniment prezentat de ROCK FM.~~
 
Sursa: Project Events
 


MAI MULTE DESPRE Motörhead
Posted by Dragos P., at 12:09 |  April 11, 2012  | 0 Comentarii  | 2857 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Afla de ce s-a apucat de rock liderul trupei MOTORHEAD!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri