stiri rock

Ageru Pamantului a incetat colaborarea cu NEGURA BUNGET

Ageru Pamantului a incetat colaborarea cu NEGURA BUNGET

Ageru Pamantului (percutie, instrumente traditionale, voce) a anuntat ca a incetat colaborarea cu Negura Bunget, dupa 7 ani. Mai jos gasiti declaratia oficiala a muzicianului.

"Calatoria mea alaturi de Negura Bunget a ajuns la final.

In toti acesti ani, am sustinut trupa, m-am dedicat si am crezut in ea. Asa cum membrii trupei au decis ca e timpul sa iau o pauza, la randul meu am decis ca aceasta pauza sa fie definitiva, reprezentand incetarea colaborarii mele cu N.B.

Prefer sa nu intru in detalii referitoare la aceasta despartire, ci sa las timpul sa decida ce e bine si ce e gresit; muzica sa isi scrie o noua fila.

De-altfel piese ca: Dacia Hiperboreana, Pamant, Intoarcerea amurgului, Chei de roua, Hotar, La marginea lumii (piese la care am contribuit cel mai mult, din ultimele produse N.B.), vor reprezenta directia muzicala, spirituala, pe care o voi pastra, aceasta materializandu-se sub un nou proiect. Continuarea muzicala a ceea ce am facut in N.B., va putea fi urmarita in acest nou proiect.

In final doresc sa multumesc foarte mult celor care m-au sustinut si urmarit in decursul anilor, alaturi de Negura Bunget. Le doresc succes, de asemenea si celor din N.B.

Ageru Pamantului (Erebus, Ghercea Adrian) - Compozitor, Vocalist, Instrumente traditionale, in Negura Bunget. "



MAI MULTE DESPRE Negura Bunget
Posted by Ella, at 23:26 |  March 14, 2012  | 0 Comentarii  | 4362 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Ageru Pamantului a incetat colaborarea cu NEGURA BUNGET

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri