stiri rock

AKRAL NECROSIS anunta numele viitorului album, ce va marca o noua colaborare cu Loud Rage Music

AKRAL NECROSIS anunta numele viitorului album, ce va marca o noua colaborare cu Loud Rage Music
De ceva vreme, Akral Necrosis lucreaza la lansarea noului LP, al doilea din istoria grupului. Inregistrarile, inca in desfasurare la Studio148 sub supravegherea lui Marius Costache, sunt aproape de final. A sosit, asadar, momentul ca trupa sa anunte numele noului material. Titlul pe care il va purta cel de-al doilea album Akral Necrosis este Underlight.
 
Alaturarea contrastanta a celor doua cuvinte este potrivita si necesara pentru a incorpora multiple semnificatii, evocate de continutul liric al materialului. Spre deosebire de primul LP al grupului, Pandemic Dominion,  construit in jurul unei linii narative, al doilea album renunta la coerenta epica, dar pastreaza un ax conceptual bine conturat, incadrat de un sound mai violent si totodata mai elaborat decat cel de pe LP-ul anterior.

Dupa colaborarea reusita care a condus la aparitia split-ul (inter)SECTION, Loud Rage Music si Akral Necrosis isi unesc din nou fortele. LRM va lansa noul album al black thrash-erilor bucuresteni la inceputul lunii octombrie. Insasi data aparitiei este parte din constelatia de simboluri a grupului, asa cum s-a manifestat acesta de-a lungul existentei sale.

Underlight va contine 9 piese ce graviteaza in jurul unui concept sumbru: Moartea, celalalt dar al nasterii, singura certitudine absoluta, concreta si inefabila, la antipodul unei existente inextricabile.

Akral Necrosis Facebook - https://www.facebook.com/akralnecrosis/
Loud Rage Music - http://loudragemusic.com/
Loud Rage Music Bandcamp - https://loudragemusic.bandcamp.com/
Sursa: Octav Medis - Cavalleria Events


MAI MULTE DESPRE Akral Necrosis
Posted by H., at 11:07 |  July 28, 2016  | 0 Comentarii  | 1980 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: AKRAL NECROSIS anunta numele viitorului album, ce va marca o noua colaborare cu Loud Rage Music

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri