stiri rock

AKRAL NECROSIS in noul numar al revistei Terrorizer

AKRAL NECROSIS in noul numar al revistei Terrorizer
Publicatia londoneza Terrorizer lanseaza in noul numar al revistei o dubla compilatie cu trupe ce inca nu au un contract cu o casa de discuri. Printre ele se regaseste si trupa bucuresteana Akral Necrosis cu primul single de pe albumul de debut - piesa Pandemic Dominion. Numarul 213 al revistei poate fi comandat aici la pretul de 4.25 lire sterline + taxele postale pentru Romania de 4.75 lire sterline.

Albumul de debut Akral Necrosis, Pandemic Dominion urmeaza a fi lansat in data de 24 septembrie 2011 in Wings Club din capitala.

Coperta discului Pandemic Dominion a fost realizata de Costin Chioreanu de la Twilight13media (Darkthrone, Grave, Running Wild, Aura Noir, Ulver, Avatar etc). Vocalistul trupei, Medis Octav, declara in luna octombrie a anului 2010 urmatoarele:

"Ne-am oprit la titlul de Pandemic Dominion pentru acest prim album, o alegere care a venit natural deoarece piesa cu acest nume reprezinta esenta conceptului. Partea grafica a rezultat din colaborarea cu Costin Chioreanu de la Twilight13media si credem ca a reusit sa capteze latura audio si sa o transpuna perfect intr-una vizuala."

 


MAI MULTE DESPRE Akral Necrosis
Posted by H., at 19:37 |  August 08, 2011  | 0 Comentarii  | 3333 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: AKRAL NECROSIS in noul numar al revistei Terrorizer

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri