stiri rock

Albumul 'Transformalin', DIAGNOSE: LEBENSGEFAHR pentru prima data pe vinil

Albumul 'Transformalin', DIAGNOSE: LEBENSGEFAHR pentru prima data pe vinil
Humani Animali Liberati, casa independentă de distribuție a emis următorul comunicat: 

<<Cea de-a opta ediție a legendarului album Transformalin de la Diagnose: Lebensgefahr este acum disponibilă pe vinil, aşa cum s-a cerut în mod repetat. De data asta conține, în mod exclusiv trei piese nelansate până acum. Piesele nu sunt noi pentru că astfel, ar fi fost distrusă atmosfera întregului album. Aşadar, toate sunetele au fost înregistrate în sesiunea primară şi vor putea fi identificate cu uşurință în piesele „noi”. Bineînțeles, ele mențin atmosfera şi sunetul de ansamblu de pe Transformalin şi nu trebuie privite ca fiind resturi ale acestui material, ci mai degrabă idei bune care au fost recercetate şi finalizate în 2014, ca acum să se afle în locul potrivit.

Transformalin nu a fost niciodată mai complet decât acum, odată cu existența acestor două LP-uri. Iată câteva scurte comentarii pe care le putem face despre piesele ce vor fi lansate pe noua ediție.

Utsikt Ifrån Botten se traduce ca View From the Ocean Floor, o piesă pe care mulți ascultători au căutat-o şi nu au găsit-o niciodată. Anumiți fani devotați pot găsi sfârşitul acesteia destul de familiar, din moment ce acela este sunetul care se aude atunci când este accesat site-ul www.diagnoselebensgefahr.com, fiind prima piesă compusă vreodată de Diagnose: Lebensgefahr.

Obducenten Har Vaknat se traduce ca Mortician’s Awakening şi este piesa corespondentă cu Obducentens Dröm (Mortician’s Dream) de pe Transformalin.

När Livet Slås Sönder se traduce ca As Life is Smashed to Pieces şi este capitolul final al acestei versiuni complete de album. Este o călătorie a nebuniei, bolii, anxietății, epilepsiei, ai ochilor goi şi a mamei care bântuie.

Cuvintele nu sunt suficiente pentru a descrie sentimentele interioare pe care Tranformalin le transmite, dar această terapie prin sunet vă va vindeca sufletul sau vă va îmbolnăvi în totalitate! Singurul membru al acestui proiect este Nattramn, al cărui album Death – Pierce Me, scos sub numele Silencer reprezintă o lucrare definitorie pentru mişcarea suicidal black metal. Diagnose: Lebensgefahr este în mod semnificativ diferit de acesta şi nu ar trebui considerat un album asociat acestui fel de black metal. Acest album a ieşit pentru prima dată în lume în 2007 şi, în continuare e cel mai interesant produs din această scenă.

Transformalin este un voiaj sumbru prin genurile înrudite, în special dark ambient, power electronics, martial şi industrial noise, iar black metal-ul serveşte ca un filtru care le contaminează şi perfecționează. Prin urmare, Transformalin este o experiență discordantă care poate fi supărător de ritmică într-un moment, iar in următorul poate să se scufunde într-o ambianță „necontorizată” şi de lungă durată, în timp ce alte momente aduc cadențe marțiale şi sunete de sirenă care-şi au ecoul pe fundal. Chiar dacă albumul este în mare parte instrumental, Nattramn apelează la narațiune din când în când, folosind voce clean la început, care variază de la un mod maniacal plin de pasiune, la o stare de catatonie pusă pe ton de imn.

De asemenea, vinilul are un booklet de 16 pagini, care conţine imagini create de cunoscutul artist, Costin Chioreanu (a colaborat cu Grave, At the Gates, Darkthrone, Demonical, Aura Noir, My Dying Bride, Arcturus, Trencadis, Arktau Eos şi mulți alții). >>  

În curând, ediția pe vinil a albumului Transformalin va fi disponibilă pentru comandă, iar mai multe informații în acest sens pot fi găsite aici: http://www.humanianimaliliberati.com/index.htm


MAI MULTE DESPRE Diagnose: Lebensgefahr
Posted by Gina S., at 14:22 |  January 28, 2015  | 0 Comentarii  | 2547 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Albumul 'Transformalin', DIAGNOSE: LEBENSGEFAHR pentru prima data pe vinil

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri