stiri rock

ALICE COOPER revine in Romania

ALICE COOPER revine in Romania

Jack Daniel’s Studio No. 7 prezinta Alice Cooper, „No More Mister Nice Guy: The Original Evil Returns!”, un turneu de senzatie la Bucuresti! Pe 14 iunie, la Arenele Romane, Alice Cooper isi da din nou intalnire cu fanii heavy-metalului din Romania. Concertul este organizat de Events.

Fara Alice Cooper, probabil n-ar fi existat niciodata KISS, Marilyn Manson, Nine Inch Nails, Mötley Crüe, Slipknot ori Rob Zombie... poate nici chiar David Bowie, sau cel putin nici Ziggy Stardust. O legenda a hard-rockului, veteranul care a inventat literalmente conceptul “rockul ca si teatru” se intoarce la ce stie sa faca el mai bine cu turneul „No More Mister Nice Guy: The Original Evil Returns”.

Inclus in martie in Rock And Roll Hall Of Fame, regele heavy-metalului socant a declarat ca a fi alaturi de The Beatles, The Rolling Stones, The Beach Boys “este un sentiment incredibil". S-a spus despre trupa Alice Cooper ca a revolutionat experienta rockului live - daca e adevarat si asta ne-a adus acest premiu, singurul lucru de spus ar fi ca "There's no business like show business!".

De la primul sau album solo, din 1975, Welcome To My Nightmare, pana la albume precum 1994 The Last Temptation si albumul din 2000 Brutal Planet, albumele-concept au fost specialitatea lui Alice. Ultimul sau album de studio, Along Came A Spider 2008 , se concentreaza pe istoria unui ucigas in serie - o panza de intrigi, infasurata in jurul unui hard-rock de calibru greu. Co-produs de Alice impreuna cu echipa Dany Saber [Black Grape, Rolling Stones, Ozzy Osbourne, David Bowie] si Greg Hampton [Bootsy Collins, Buckethead], piese precum deschiderea I Know Where You Live si Vengeance Is Mine evoca imnuri clasice din cariera lui Cooper, precum Is it My Body si Under My Wheels.

Din 12 mai, cei mai infocati fani au la dispozitie doar 4 zile (12 -16.05) pentru a cumpara bilete cu 15% reducere! Cumparatorii pot alege dintre urmatoarele categorii de locuri:
- Golden Ring – 136 lei
- Tribuna (cu loc) – 119 lei 
- Regular – 102 lei.

Din 17 mai, tichetele vor fi disponibile la pret intreg:
- Golden Ring – 160 lei
- Tribuna (cu loc) – 140 lei
- Regular – 120 lei 

Biletele se gasesc in reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librariile Carturesti, Humanitas) si prin intermediul site-ului www.eventim.ro. Ele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin Card Avantaj, la sediul Events din Bd. Lascar Catargiu nr. 15 A sau la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.



MAI MULTE DESPRE Alice Cooper
Posted by Ella, at 17:22 |  May 12, 2011  | 0 Comentarii  | 2573 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ALICE COOPER revine in Romania

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri