stiri rock

ALTERNATIVE 4: ultimul eveniment DonisArt in Bucuresti

ALTERNATIVE 4: ultimul eveniment DonisArt in Bucuresti
ALTERNATIVE 4 au ajuns ieri in Bucuresti. Cei 5 artisti au sustinut deja primele 5 concerte (unul in UK si patru in Italia, urmand sa termine miniturneul cu doua cantari in Bulgaria si Turcia). Vorbim de 5 muzicieni maturi, consacrati, cu radacini geografice total diferite (UK, Argentina, Australia, Portugalia) care, in lunga lor activitate muzicala au colaborat sau chiar continua sa colaboreze cu nume ca: ANATHEMA, ANTIMATTER, ION, MY DYING BRIDE, CRADLE OF FILTH, TIAMAT, THE ETERNAL, CRYPTAL DARKNESS, VIRGIN BLACK, INSOMNIUS DEI, WHY ANGELS FALL, WARBREED, VAGALUME, BUFFALO… si lista poate continua cu multe alte trupe din diferite stiluri muzicale.

Singurul insa care a mai cantat in Romania este legenda Duncan Patterson, un artist care intotdeauna a confuzat fanii cu directiile lui muzicale, pe cat de experimentale si atipice, pe atat de artistice si emotionale.

 Concertul din aceasta seara va fi unul variat, Duncan asigurandu-ne ca cele circa 80-85 de minute vor fi o incursiune intima dar plina de intensitate prin aroma ALTERNATIVE 4 dar nu numai atat. Piesa “Lost Control” ne va arunca intr-o dimensiune fragila si plina de melancolie, Duncan fiind singura persoana indreptatita sa cante aceasta secventa muzicala fabuloasa, compusa in urma cu cca 13 ani:

 

Pe de alta parte, aveti oportunitatea de a-l vedea la lucru si pe Martin Powell, acest supertalentat violinist si keyboardist din vremurile de glorie MY DYING BRIDE sau CRADLE OF FILTH.
DonisArt va invita la o seara frumoasa, alaturi de o trupa speciala, intr-un club in care au putut fi vazute multe exprimari muzicale unice si unde cei prezenti nu au avut cum sa nu sesizeze amabilitatea si profesionalismul echipei KULTURHAUS.

Concertul de peste cateva ore va fi si ultimul din Bucuresti pe care DonisArt il prezinta prietenilor noi si vechi, urmand ca foarte curand sa anunte noua directie pe care o va urma in 2012
Usile clubului vor fi deschise la ora 20.00 iar bilete vor putea fi achizionate si la intrare, la pretul unic de 50 lei.

 Pana la ora 21.00 veti putea asculta noile albume ale unor trupe prietene, care au scris istoria la DBE 3: ALCEST si LES DISCRETS. Cu acest prilej DonisArt va oferi, doar in aceasta seara, celor interesati oportunitatea de a-si achizitiona produse personalizate DBE 3 la jumatate de pret. Acestea sunt si ultimele accesorii disponibile care fac legatura cu povestea frumoasa de la Alba Iulia, de acum cateva luni.

Muzicienii vor urca pe scena in jurul orei 21.00 si dupa concert acestia vor fi bucurosi sa stea de vorba cu cei prezenti mult timp in noapte.

Haideti sa ciocnim un pahar de sampanie, sa ne rostim povestile avute in acest an si sa ne bucuram ca trupa lui Duncan va incerca sa fie gazda perfecta pentru o zi mohorata de decembrie…
 

Sursa: DonisArt


MAI MULTE DESPRE Alternative 4
Posted by Dragos P., at 16:42 |  December 15, 2011  | 0 Comentarii  | 4388 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ALTERNATIVE 4: ultimul eveniment DonisArt in Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri