stiri rock

ALTERNOSFERA concerteaza in Suceava si Iasi

ALTERNOSFERA concerteaza in Suceava si Iasi
Cu  pasi repezi, Epizodia Tour ajunge in acest sfarsit de saptamana in Moldova, pentru doua concerte: unul vineri, 19 aprilie la Suceava, in Talcioc Cultural (Bulevardul 1 Decembrie 1918)  si altul sambata, 20 aprilie la Iasi, in Underground Pub (Galeriile Stefan cel Mare, La Spirala).

Concertele vor incepe dupa orele 21:00 si fac parte din turneul de promovare in Romania al celui mai recent album al trupei, EPIZODIA.

Cel de al patrulea single extras de pe albumul Epizodia a fost lansat astazi pe pagina oficiala de youtube a trupei, si se  poate asculta aici:

 

Alternosfera va incheia acest turneu printr-un concert-eveniment la Arenele Romane, in data de 25 mai 2013. Biletele pentru eveniment s-au pus in vanzare pe site-ul www.myticket.ro, in magazinele Diverta, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului si se vor putea achizitiona pana pe data de 24 mai 2013 la pretul de 25 lei. In seara evenimentului biletele se vor putea achizitiona din locatie, la pretul de 30 lei. 
   
Albumul EPIZODIA face parte din tripticul conceptual al formatiei ALTERNOSFERA, numit chiar EPIZODIA. Prima parte a acestui triptic – Virgula, a fost lansata in luna octombrie a anului trecut. Daca Virgula reprezinta miezul tripticului, atunci EPIZODIA este intregul din irational. Cel ce al treilea album va fi lansat pana la sfarsitul anului.

Chintesenta tripticului graviteaza in jurul celei mai importante si celebre constante matematice, PI (π). Invaluita in trecut de misticism, constanta π, datorita relatiei sale cu natura cercului, este inseparabila de sfera si univers. Conceptul EPISODIA isi propune sa devina inseparabil de ALTERNOSFERA si universul sau: publicul. 


MAI MULTE DESPRE Alternosfera
Posted by H., at 11:52 |  April 20, 2013  | 0 Comentarii  | 1734 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ALTERNOSFERA concerteaza in Suceava si Iasi

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri