stiri rock

Amanunte legate de intarzierea accesului la concertul AMON AMARTH

Amanunte legate de intarzierea accesului la concertul AMON AMARTH
Amon Amarth - As I Lay Dying - SepticFlesh - 19.11.2011

Referitor la intarzierea de 30 de minute cu care s-a facut accesul la concertul de la Arenele Romane, organizatorul doreste sa faca urmatoarele precizari:

La orele 19.00 (ora anuntata pentru accesul publicului) zona din fata intrarii era o masa compacta (si impresionanta) de public dornic sa se inceapa accesul in arena.

Tour managerul formatiilor (persoana care poate trece peste programul prezentat de catre organizator) a decis ca intrarea sa se decaleze cu 30 de minute, in timp ce formatia SepticFlesh va urca pe scena, iar controlul sa se faca foarte amanuntit de catre persoanele din echipa de securitate, astfel incat publicul sa nu intre cu obiecte interzise care ar putea cauza incidente neplacute in timpul show-uluii Amon Amarth, asa cum s-a intamplat la concertele precedente din cadrul turneului. Aceasta decizie a fost neinspirata, dar a trebuit respectata atat de organizator, cat si de echipa responsabila de securitate. Pentru ca publicul sa poate intra cat mai rapid au fost deschise inca doua porti pentru accesul general, dar din pacate au existat si persoane care nu au reusit sa participe la recitalul grecilor de la SepticFlesh.

Intr-un interviu acordat pentru Metalfan.ro, Sotiris Anunnaki, chitarist si membru fondator al grupului elen a mentionat: "Din moment ce suntem doar in deschidere in cadrul turneului Amon Amarth, e clar ca timpul nostru va fi limitat." Chiar daca timpul a fost limitat formatia si-a facut datoria cu succes si cu siguranta ca interesul fata de ea a crescut considerabil.

Ne cerem scuze celor care au dorit sa fie prezenti la recitalul SepticFlesh de la primele acorduri si le promitem ca acestia vor reveni in Romania intr-un concert in calitate de headlineri.

In mod sigur redactorii si toti cei care au participat la eveniment vor diseca in amanunt acest concert, asa ca pana la urmatoarea intalnire cu Amon Amarth in Romania nu ne ramane decat sa va uram "Mult noROCK si chef de ROCK!" si va multumim ca ati fost prezenti la un show de exceptie!

Sursa: PM & MR Crew


MAI MULTE DESPRE Amon Amarth, As I Lay Dying, SepticFlesh
Posted by H., at 12:02 |  November 21, 2011  | 0 Comentarii  | 3045 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Amanunte legate de intarzierea accesului la concertul AMON AMARTH

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri