stiri rock

ANNEKE VAN GIERSBERGEN - 'Everything is Changing' la Bucuresti

ANNEKE VAN GIERSBERGEN - 'Everything is Changing'  la Bucuresti

Mai sunt mai putin de doua saptamani pana cand fosta voce a trupei olandeze The Geathering, Anneke Van Giersbergen, revine in Romania. Ea susţine pe 22 aprilie un concert in clubul Silver Church din Bucuresti.             

Anneke ajunge in Bucuresti in cadrul turneului European ce urmeaza lansarii albumului Everything is Changing. Produsul include 12 piese, a iesit pe piaţa pe 20 ianuarie 2012  si deja se bucura de o ascensiune fulminanta in topurile din Olanda. Iar video clipul oficial al piesei Take Me Home, inclusa pe noul album, poate fi urmarit mai jos:


Anneke promite pentru seara de 22 aprilie un show complet, cu un setlist din care nu vor lipsi piesele din perioada in care a activat alaturi de The Geathering (1994 - 2007), si nici melodiile lansate sub titulatura Agua di Annique (2007 - 2010).

In decursul carierei de peste 20 de ani Anneke Van Giersbergen a lansat peste 20 de materiale discografice, si a avut numeroase colaborari cu nume de prestigiu ale scenei rock: Napalm Death, Moonspell, Within Temptation, Anathema si Devin Townsend

Anneke van Giersbergen va evolua la Bucuresti alaturi de intreaga sa trupa de acompaniament, formata din trei muzicieni olandezi cunoscuţi pentru activitatea alaturi de Garcia Plays Kyuss si Celestial Season. Printre acestia se numara si soţul sau Rob Snijders.

Concertul Anneke van Giersbergen de la Bucuresti va fi o seara memorabila pentru fanii muzicii rock.

Biletele s-au pus in vanzare in reţelele Eventim, MyTicket si Biletoo. Le puteţi cumpara atat online de pe, si cat si din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Flanco, librariile Humanitas, librariile Adevarul, Diverta, Unirea, Muzica si libraria Eminescu.

Preţ bilet: 50 lei (presale) / 70 lei (at door).

Numarul de bilete este limitat, pentru ca publicul sa se simta cat mai confortabil.


Posted by Ruxia Sandru, at 12:40 |  April 10, 2012  | 0 Comentarii  | 2714 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ANNEKE VAN GIERSBERGEN - 'Everything is Changing' la Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri