stiri rock

ARCANA la Brasov - detalii

ARCANA la Brasov - detalii

Au mai ramas 7 zile pana la noua Seara Speciala organizata de Kogaionon si DonisArt. ETHEREAL AMBIENT EVENING va incepe sambata, 12 septembrie, la orele 19.00, accesul publicului in sala Centrului Reduta fiind permis incepand cu orele 18.00, unde va rula un interesant film inchinat artistei Lisa Gerrard, cunoscuta voce feminina din Dead Can Dance.

Pe langa standurile de accesorii muzicale nelipsite de la evenimentele din Brasov (Beauty Of Pain si Bestial), cei de la Arcana vor veni si ei cu cateva detalii interesante, printre care ultima varianta de tricouri, cu un design cu totul deosebit, plus noul album al lui Peter Bjargo - “A Wave Of Bitterness”, aparut in urma cu cateva zile la labelul german Kalinkaland Records.

Si muzicienii catalunezi vor aduce cu ei CD-uri si alte articole ale proiectelor Narsilion si Der Blaue Reiter, deci holul salii de teatru va fi plin cu materiale diverse, pe toate gusturile.

Dupa cele aproximativ 3 ore de muzica si proiectii speciale, trupetii vor ajunge si in Musik Café, unde vor sta pana spre dimineata cu toti cei ce vor dori sa discute cu ei.

Zilele urmatoare veti putea afla ultimele noutati din tabara trupelor prin doua scurte interviuri ce vor fi postate pe www.kogaionon.com.

Va reamintim ca asezarea in sala a publicului este pe principiul primului venit iar partea de sus (loja) va fi interzisa spectatorilor.

Pragramul orientativ:

19.00-19.45 Narsilion

20.00-20.45 Der Blaue Reiter

21.00-22.15 Arcana

Pretul unui bilet este de 50 lei (www.ticketpoint.ro, Diverta, Bestial), in seara concertului acesta putand fi achizitionat la intrare, dar la pretul de 60 lei.

Va asteptam!

…underground will never die!



MAI MULTE DESPRE Arcana
Posted by Kogaionon, at 00:00 |  September 05, 2009  | 1 Comentarii  | 2095 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ARCANA la Brasov - detalii

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri