stiri rock

Artmania regreta intarzierea concertului cu Amorphis si Haggard

Artmania regreta intarzierea concertului cu Amorphis si Haggard

 

In urma concertului din data de 9 februarie din Bucuresti, cei de la Haggard au promis ca vor reveni in Romania in luna octombrie, dupa lansarea noului album intitulat Tales of Ithiria, fiind coplesiti de caldura cu care au fost primiti de publicul din Romania.

Si finlandezii de la Amorphis s-au declarat impresionati de reactia fanilor romani, si au promis ca vor canta din nou in Romania cat de curand.

ARTMANIA regreta intarzierea de o ora cu care s-a facut accesul publicului in sala, intarziere care s-a produs din motive tehnice. Mai exact, cei de la Haggard au cerut ca probele de sunet sa fie prelungite peste programul stabilit si ca sala sa ramana goala pana la finalizarea acestora. Faptul ca trupa germana canta cu numeroase instrumente, unele clasice, a necesitat un soundcheck neprevazut de lung, pentru ca sunetul sa fie impecabil.

Mentionam ca accesul in Pavilionul 18 s-a facut doar pe doua porti din cauza ca a treia intrare in sala se afla in renovari, responsabilii de la Romexpo neputand sa permita accesul publicului pe acesta poarta, din motive obiective.

Va multumim pentru intelegere si pentru sprijinul acordat!



MAI MULTE DESPRE Amorphis, Haggard
Posted by Ella, at 00:00 |  February 13, 2008  | 1 Comentarii  | 4282 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Artmania regreta intarzierea concertului cu Amorphis si Haggard

  • In cazul asta scuzele se accepta ca de ce face omul pentru muzica buna sta si o ora in frig de.

    1. Posted by imacandi | 13 Februarie 2008 22:11
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri