stiri rock

Ascultă o nouă piesă semnată de Sólstafir, cu un accent heavy rock

Ascultă o nouă piesă semnată de Sólstafir, cu un accent heavy rock
Nu demult am fost cu toţii miraţi să descoperim o nouă direcţie ȋn muzica creată de legenda vie islandeză, Sólstafir, un accent care s-a scufundat ȋn genul rockului clasic şi s-a suprapus cumva peste binecunoscuta semnătură a trupei. E vremea să aflăm mai multe despre ceea ce se desfăşoară pe viitorul album, „Berdreyminn”, care va ieşi pe 26 mai. Aşadar, avem ȋn premieră o piesă mai lungă decȃt primul single scos de pe albumul nou, „Bláfjall”, care prezintă o cantitate mare de melancolie sonică şi ceva tensiune clasică. 
 
 
‘Bláfjall’ ȋnseamnă albastru – un albastru care devine un munte negru, negru, iar semnificaţia se ȋnvȃrte ȋn jurul bătăliei date de om ȋmpotriva propriei minţi şi acelor demoni interiori care de obicei duc la autodistrugere şi la rănirea celor dragi,” a spus vocalistul Aðalbjörn Tryggvason. „M-am chinuit cu alcoolismul şi rămȃne o bătălie fără sfȃrşit care continuă să meargă, să se urce pe un munte aflat ȋntr-un ȋntuneric ceţos. Dar este vorba şi despre speranţă, de asemenea, pentru că există o cale de ieşire, dar trebuie să apuci acea funie care vine răsucindu-se spre tine şi o ţii cȃt de strȃns poţi. Oricine poate sfȃrşi prin a se pierde pe muntele negru sau ȋn ‘Bláfjall’, ȋn cazul acesta,” a adăugat muzicianul.

Se pare că noul material Sólstafir se vinde extrem de repede avȃnd ȋn vedere numeroasele precomenzi. Muzicienii islandezi cu orientare psihedelică vor pleca ȋn turneu ȋn luna iunie, iar mai jos găsiţi primele date şi oraşe anunţate pȃnă acum.
 
 
Foto: Steinunn Lilja Draumland


MAI MULTE DESPRE Solstafir
Posted by Gina S., at 16:37 |  March 22, 2017  | 0 Comentarii  | 4326 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Ascultă o nouă piesă semnată de Sólstafir, cu un accent heavy rock

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri