stiri rock

Au mai ramas 3 zile pana la Romanian Rock Meeting

Au mai ramas 3 zile pana la Romanian Rock Meeting
Doar o zi ii mai desparte pe fanii formatiei PAIN OF SALVATION de startul turneului european. Primul concert va avea loc pe data de 7 octombrie in Belgrad / Serbia, urmand ca in cadrul evenimentului ROMANIAN ROCK MEETING din data de 9 octombrie suedezii sa ajunga si la Bucuresti! Turneul va lua sfarsit pe data de 9 decembrie, la Oslo / Norvegia.

Daniel Gildenlow, liderul formatiei, ne-a declarat: "Ne bucuram ca pornim intr-un nou turneu, cu atat mai mult cu cat acum vom ajunge si in locatii in care nu am mai cantat. Romania este o tara unde nu am mai cantat niciodata insa stim ca avem multi fani acolo. Ii asteptam la concert si ii asiguram ca vor avea parte de un show pe masura".

Evenimentul din Bucuresti, ce va avea loc la Arenele Romane (locatie acoperita), este organizat de Promusic Events si Revista Maximum Rock (Producator - Nelu Brindusan).

Cele 4 formatii care vor participa la Romanian Rock Meeting sunt Pain Of Salvation (Suedia), Von Hertzen Brothers (Finlanda), White Walls (Romania) si Goodbye To Gravity (Romania).

Programul evenimentului Romanian Rock Meeting va fi anuntat in zilele urmatoare!



MAI MULTE DESPRE Goodbye to Gravity, Pain of Salvation, White Walls
Posted by Dragos P., at 10:40 |  October 06, 2011  | 0 Comentarii  | 2092 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Au mai ramas 3 zile pana la Romanian Rock Meeting

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri