stiri rock

Au mai ramas numai 5 zile pana la COMBICHRIST si MORTIIS la Bucuresti

Au mai ramas numai 5 zile pana la COMBICHRIST si MORTIIS la Bucuresti
De Martisor are loc la Silver Church (Calea Plevnei Nr. 61) concertul COMBICHRIST (in deschidere MORTIIS) organizat de Viva Music. Concertul face parte din turneul de promovare a celui mai recent album COMBICHRIST, “Making Monsters”.

COMBICHRIST, cea mai cunoscuta formatie de EBM/industrial a momentului, vine pentru prima data in Romania. COMBICHRIST au insotit RAMMSTEIN in turneul din 2009-2010 in Europa si SUA. La randul lor, in Romania, ei vor fi insotiti de MORTIIS, deja legendara formatie a fostului basist din trupa EMPEROR. Muzica celor de la MORTIIS imbina mai multe genuri muzicale, de la dark ambiental pana la industrial.

Formatia COMBICHRIST a luat fiinta in anul 2003 si are la activ cinci albume si cateva sute de aparitii live. Primul album COMBICHRIST, “The Joy of Gunz”, a fost lansat in 2003, starnind reactii contrare, dar si un consens in ceea ce priveste calitatea muzicala COMBICHRIST. Pe langa albumele proprii, COMBICHRIST au remixat si melodii ale altor artisti ca ASSEMBLAGE 23, KMFDM, MINDLESS SELF INDULGENCE sau IAMX. Andy LaPlegua, creierul formatiei COMBICHRIST, se afla si in spatele altor proiecte muzicale, ca ICON OF COIL, PANZER AG si SCANDINAVIAN COCK, cea mai noua formatie in care activeaza ca solist.

Muzica propusa de COMBICHRIST este un amestec pertinent si contemporan de sensibilitate si aplomb. Venind cu un raspuns raspicat la abuzurile din ce in ce mai frecvente care destabilizeaza individul, COMBICHRIST se adreseaza unui public foarte larg imbinand agilitatea EBM si impartialitatea industrialului in prestatii muzicale ideale pentru spectacolele live. Pentru spectacolul de la Bucuresti, COMBICHRIST promit o dezlantuire energica si cadentata, care sa tina publicul in contact direct cu emotii puternice.  

Pe 1 martie, accesul in Silver Church este posibil incepand cu ora 19:00, iar concertul incepe la ora 20:00.

Biletele costa 50 ron (in presale) si 70 ron (la locatie) si pot fi cumparate online de pe www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro, precum si in magazinele Diverta, Muzica si Sala Palatului.

Mai multe informatii despre eveniment pot fi gasite pe site-ul www.darkwave.ro.

VIDEO:

Canalul oficial Youtube - Combichrist: http://www.youtube.com/user/combichristofficial
Cel mai nou videoclip Combichrist, “Throat Full of Glass”, lansat pe 14 februarie:
http://www.youtube.com/watch?v=RO1WoEdEyQ4
Canalul oficial Youtube - Mortiis:
http://www.youtube.com/user/officialmortiis




MAI MULTE DESPRE Combichrist, Mortiis
Posted by Dragos P., at 16:05 |  February 23, 2011  | 0 Comentarii  | 3868 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Au mai ramas numai 5 zile pana la COMBICHRIST si MORTIIS la Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri